Foto: Vida Press
Britu augstākās sabiedrības pāris Deivids un Viktorija Bekhemi pirmo reizi piekrituši pastāstīt par skandālu, kas viņus skāra tālajā 2003. gadā. Toreiz kāda avīze vēstīja, ka Bekhems, būdams Madrides "Real" futbolists, krāpis sievu ar savu personīgo asistenti Rebeku Lūsu.

Skandāls izskanēja Bekhemu laulības ceturtajā gadā, to izvērsa nu jau vairs neeksistējošs laikraksts "News of the world". Tobrīd Viktorija ar bērniem dzīvoja Lielbritānijā, bet Bekhems bija devies uz Spāniju, kur spēlēja Madrides "Real" sastāvā. Avīze vēstīja, ka viņam ir ārlaulības dēka ar Nīderlandes smalkās sabiedrības dāmu Rebeku Lūsu, kura bija kļuvusi par sportista personīgo asistenti. Drīz pēc tam Lūsa un Bekhems figurēja uz visu tabloīdu vākiem, un vēl vairākas dāmas publiski paziņoja, ka viņām bijis romāns ar izskatīgo Bekhemu.

Vai viņš patiešām krāpa sievu ar Lūsu, nav zināms joprojām. Bekhems pats to nekad nav apstiprinājis, savukārt Viktorija Bekhema līdz šim nekad nebija šo skandālu komentējusi. Nu tas noticis.

Kā vēsta "Mail Online", laiks ap 2003. un 2004. gadu Viktorijai bijis sevišķi smags, jo apgalvojumi par vīra sānsoļiem sagādājuši ciešanas. Ar asarām acīs viņa atklāj, ka tie bijuši grūtākie mēneši dzīvē, jo ar vīru vairs nejutās kā pāris. "Likās, ka visa pasaule ir pret mums," izteikusies 49 gadus vecā sieviete.

Krīze bijusi dziļa, taču Viktorija pieņēmusi lēmumu cīnīties par savu ģimeni. Arī futbolists atzīst, ka tolaik katru dienu juties "fiziski slikti". Viņš pat baidījies spēlēt futbolu.

"Katru rītu pamostoties, jutām, ka nekas nav tā kā agrāk. Mēs nevis pazaudējām viens otru, bet slīkām kopā," tagad saka Bekhems, "es nezinu, kā mēs tikām tam cauri. Viktorija man ir viss, un redzēt viņas sāpes bija grūti. Mums vajadzēja cīnīties gan vienam par otru, gan par ģimeni".

Kā klāsta futbolists, Spānijas periodā viņš juties vientuļš – sveša zeme, nezināma valoda, ģimenes nav blakus. Jau pēc skandāla sieva šo lietu atrisināja, pārceļoties pie vīra uz Madridi. Pāris tur iegādājās savrupnamu; vēlāk Madridē pasaulē nāca viņu trešais bērns Krūzs, kuram tagad ir 18 gadu. Līdz tam Viktorija ar vecākajiem bērniem mitinājās dzimtenē, jo atvases tur gāja skolā. Viktorija dzīvi Madridē sauc par "murgu", jo visur uz katra stūra viņu privātā dzīve bijusi zem tabloīdu lupas.

Deivids un Viktorija Bekhemi tiek uzskatīti par vienu no saticīgākajiem slavenību pāriem. Sportists ar grupas "Spice Girls" dalībnieci apprecējās 1999. gadā, abi izaudzinājuši četrus bērnus. Bekhemu atklāsmes vērojamas jaunā "Netflix" dokumentālajā seriālā par slavenā pāra dzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!