Foto: Mango

Lai pēdējā laikā aktualizējušos jautājumu gaismā noskaidrotu, kā atšķiras seksuālās attiecības dažādu ādas krāsas cilvēku vidū, izklaides portāls Mango vērsās pie dziedātājas Emi jeb Sarmītes Jērānes, kura jau astoņus gadus dzīvo ar tumšādaino horeogrāfu Šonu Ani (abi attēlā).

Sarunā ar Mango Emi atklāj, ka seksuālās attiecības starp baltajiem un melnajiem cilvēkiem pilnīgi noteikti ir atšķirīgas. "Ne tikai melnas ādas krāsas cilvēki ir temperamentīgi, bet visi tie, kas dzīvo dienvidu zemēs ir krietni kaislīgāki un ugunīgāki nekā ziemeļnieki," zina stāstīt dziedātāja.

Jau astoņus gadus Emi ar Šonu ir pāris, un dziedātāju vairs nepārsteidz, kad no rīta, atverot acis, viņai gultā blakus ir citas ādas krāsas mīļotais vīrietis. Vaicājot, vai viņai sākotnēji melnādains vīrietis nelikās eksotika un viņai negribējās mīlas prieku laikā iekosties Šonā kā šokolādē, dziedātāja sāk smieties un piebilst, ka abu attiecību sākumā viņa Šonu pat mīļi dēvējusi par šokolādes gabaliņu.

"Taču no rīta pamostoties, es neredzu to, ka man gultā blakus guļ citas ādas krāsa cilvēks, bet gan mīļotais vīrietis," stāsta dziedātāja, kuras attiecības ar Šonu aizsākās uz deju grīdas, kad jaunā dziedātāja mācījās dejot Šona deju skolā. Sākotnēji bija iepazīšanās laiks un tikai tad, kad Emi bija iepazinusi Šonu kā cilvēku, sekoja pāra pirmais sekss.

Emi slavē Šona izdomu un kaisli, baudot mīlas priekus. Dziedātāja apstiprina sabiedrībā valdošo viedokli, ka dienvidu zemēs dzimušie vīrieši gultā ir naski un viņiem nekad nav problēmu ar potenci. Viņasprāt, melnas ādas krāsas vīrieši vienmēr esot gatavi seksam un dienā vēlas mīlēties pat vairākas reizes.

Lai gan dziedātājai savulaik bijusi pieredze arī ar baltas ādas krāsas puisi, viņa atklāj, ka nekad mūžā vairs negribētu seksuālas attiecības ar balto, jo to kaisli un seksuālo baudījumu, ko viņai sniedzis Šons, nespēs aizvietot neviens baltais vīrietis.

Tomēr Emi piebilst, ka ugunīgs vīrietis, kuram patīk regulārs sekss, ne vienmēr derēs visām sievietēm, jo mēdz taču arī būt daiļā dzimuma pārstāves, kas no seksa bēg kā no uguns.

"Šons ir izdomas bagāts un seksā atvērts dažādām idejām. Viņam patīk, ja mīlējoties mēs eksperimentējam un izmēģinām kaut ko jaunu. Viņš nekad nav vienveidīgs," savu mīļoto slavē Emi un piebilst, ka savas draudzenes gan ir dzirdējusi sūdzamies par neregulāru seksu ar saviem puišiem, jo, redz, baltie puiši pēc darba vēlas atpūsties, nevis nodoties mīlas prieku baudīšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!