Foto: Publicitātes foto

Pirmdien pašmāju publiskajā telpā nonāca kādas ģimenes vēstule, kurā LNT raidījuma Mājokļa jautājums vadītāja Baiba Zvaigznīte (attēlā) un viņas vīrs Matīss Siliņš tika apsūdzēti par uzbrukumu cilvēkiem Vecrīgā. Šajā sakarā izklaides portāls Mango saņēma vēstuli no pašas Zvaigznītes, kurā viņa paskaidro savas rīcības iemeslus.

Zvaigznīte nenoliedz, ka naktī no sestdienas uz svētdienu viņa patiešām Vecrīgā pielietojusi asaru gāzi, bet šo un sava vīra rīcību skaidro ar to, ka Lexus automašīnā braucošā Tupiņu ģimene, kas jau svētdien bija uzsākusi aktīvu sabiedrības informēšanu par savu konfliktu ar LNT "seju", uzvedusies agresīvi.

"Ja jūsu ģimeni apdraudētu agresīvs autovadītājs ar savu mašīnu, bet pēc tam lektu ārā no tās un sāktu grūstīt kādu no jūsu ģimenes, vai jūs stāvētu malā un sistu plaukstiņas? Es nedomāju un arī turpmāk nedomāšu par savu publisko tēlu brīdī, kad kāds aiztiek manu ģimeni!

Savā dzīvē esmu pieredzējusi daudz un dažādas situācijas, tāpēc ne savaldība, ne prasme reaģēt man nav sveša.

Bet šajā reizē jau runa nav par to, kurš kuram ko nodarījis. Ja viens cilvēks otram nodara pāri, cietušais vēršas policijā, apmeklē juristu un tamlīdzīgi. Tātad tiek veiktas noteiktas darbības, lai triumfētu taisnība. Kas notiek ar Tupiņu ģimeni (kāds izteiksmīgs uzvārds!)? Kaspars, izmantodams savas darbavietas, reklāmas aģentūras, sakarus un iespējas, jau svētdien izsūta e-pasta vēstules uz adresēm visā Latvijā ar konkrētu linku.

Savukārt viņa sieva Ilona pēdējās dienas sēž draugiem.lv un savā dienasgrāmatā raksta ķengas par mani un manu vīru. Tātad secinājums ir ļoti vienkāršs - viņu galvenais mērķis ir nevis noskaidrot patiesību, bet nomelnot un nolīdzināt ar zemi mani un manu ģimeni. Tas, ka policijā ir viņu iesniegums, vairs nav pat svarīgi. Svarīgs ir fakts, ka cilvēki vēlas identificēties.

Harmoniski attīstīta personība parasti sevi identificē ar savu ģimeni, draugiem, darba kolektīvu un tamlīdzīgi. Tādam cilvēkam neinteresē citu privātā dzīve, jo viņš jūtas emocionāli piepildīts. Acīmredzot Tupiņu ģimene ar kaut ko savā dzīvē katastrofāli nav apmierināta. Tā vietā, lai priecātos par savu mazuli un veltītu laiku viens otram (nesen taču precējušies!), viņi velta laiku man. Vai tas nešķiet vismaz dīvaini?

Domāju, Freidam ar šo ģimenīti būtu interesanti. Es, protams, saprotu Ilonu - būt mājās ar mazu bērnu un to audzināt nudien nav viegli, taču šķiet, ka šis apstāklis atstājis diezgan satriecošu iespaidu uz viņas psihoemocionālo stāvokli. Bet kā gan cilvēks ar tādu ļaunumu un naidu sirdī spēs izaudzināt laimīgu mazuli? Bet tā jau vairs nav mana darīšana... Toties Tupiņu ģimene tagad ir slavena. Varbūt tāds arī bija viņu mērķis."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!