Foto: Mango

Svētdienas, 11. aprīļa vakarā, O!Kartes Akadēmija iknedēļas lielkoncertā par tiesībām atgriezties šovā cīnījās četri līdz šim izbalsotie šova dalībnieki, un iespēju turpināt mācības skatītāju balsojumā ieguva Kristaps Čimbars (attēlā).

Svētdienas vakarā uz Rīgas Kinostudijas skatuves  skatuves kāpa ne tikai astoņi esošie šova dalībnieki, bet arī četri izbalsotie studenti -  Lea jeb Lelde Barbāne, Laima Grauda, Made jeb Madara Ērgle un muzikālais ziedu pārdevējs no Liepājas Kristaps Čimbars, kurš ieguva augstāko skatītāju atbalstu un tiesības atgriezties šovā.

Laima svētdienas koncertā dziedāja Raimona Paula dziesmu Viss nāk un aiziet tālumā, Lea izpildīja maestro dziesmu Par pēdējo lapu, Made par iespēju atgriezties šovā cīnījās ar Fēliksa Ķiģeļa dziesmu Cerību laiks, bet Kristaps atgriešanās koncertā dziedāja savu kompozīciju Šai vietā.

Žūrija bija skarba un ļoti kritiski vērtēja izbalsoto dalībnieku sniegumu, tomēr skatītāji bija labvēlīgāki un, neskatoties uz kritisko žūrijas vērtējumu, visvairāk atbalstīja Kristapu.

Tā kā skatītāji šoreiz varēja balsot tikai par četriem izbalsotajiem dalībniekiem, pārējos studentus šoreiz vērtēja tikai žūrija, un visaugstāko vērtējumu jau piekto reizi ieguva Evija Sloka.

Viszemāko vērtējumu svētdienas koncertā saņēma Mārtiņš Grunte, kuram pirmdienas vakarā būs jāsēžas uz izbalsošanas strīpas, bet to, kurš būs otrs dalībnieks, kuram, iespējams, nāksies pamest šovu, skatītāju uzzinās tikai pirms izbalsošanas, kad būs noslēdzies studentu iekšējais balsojums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!