Foto: Mango

Dziedātāja Candy jeb Liene Bronuša un mācītājs Mārtiņš Burke-Burkevics, kurš kalpo Kuldīgas Svētās Annas evaņģēliski luteriskajā baznīcā, jau paguvuši sadziedāties ne tikai uz skatuves TV3 šovā Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas, bet arī reālajā dzīvē.

Sarunā ar izklaides portālu Mango par "spridzekli" dēvētā Candy atklāj, ka, esot kopā ar Mārtiņu, viņa jūtas brīvi un dabiski.

"Neesam jau vēl daudz strādājuši kopā, jo Mārtiņš dzīvo Talsos un Kuldīgā, bet es Rīgā, tomēr mēģinājumos esmu atklājusi, ka mums ir interesanti. Mums viss notiek dabiski, nav nekādas samākslotības, man nekas nav jātēlo. Man reizēm ir bijuši skatuves partneri, ar kuriem es nespēju atbrīvoties, jo liekas, ja ko pateikšu, tad cilvēks apvainosies. Taču Mārtiņš ir gatavs strādāt un mācīties. Esam kļuvuši kā viens vesels. Tās reizes, kad notiek mēģinājumi, ir feinas. To tā nevar izstāstīt, bet tā mūsu komunikācija ir garīga," atklāj dziedātāja.

Vaicājot Candy par garīgo saikni ar mācītāju, viņa stāsta: "Es jau arī esmu luterāne. Pirms uzstāšanās kopīgi palūdzam Dievu. Ir interesanti. Nav tā, ka es neprastu lūgties, jo uz baznīcu eju no bērna kājas. Biju kādreiz katoliete, tāpēc zinu lūgšanas, esmu arī pabeigusi svētdienas skolu katoļu mācībā. Pirms ar Mārtiņu sākām gatavoties šovam, esam izrunājuši arī visu par un ap Dievu. Mārtiņš vispār ir ļoti kolorīts cilvēks, ar viņu var runāt par visu. Viņam patīk rokmūzika, viņš ir daudzpusīgs cilvēks un uz dzīvi neraugās tikai ar vienu skatījumu."

Savukārt pats mācītājs Mārtiņš portālam Mango stāsta, ka šovā piekritis piedalīties vien tāpēc, ka viņam ļoti patīk dziedāt, bet nenoliedz, ka lieti noderētu arī uzvaras gadījumā iegūtā naudas balva. "Ja es varētu baznīcā ielikt vienu trešo daļu grīdas, es tikai priecātos," viņš skaidro.

Mācītājs, protams, ir sajūsmā arī par savu skatuves partneri. "Jā, man patīk maza auguma sievietes. Viss kā nākas. Candy arī prot Dievu lūgt - tā kā viss ir kārtībā," savas simpātijas pret dziedātāju neslēpj mācītājs.

Jau pirmajā šova Dziedi ar zvaigzni raidījumā Candy un Mārtiņa dueta muzikālais priekšnesums studijā radīja pamatīgu ovāciju vētru, un arī žūrija šim pārim piešķīra visaugstāko novērtējumu. Savukārt aizkulisēs Mārtiņš jau nodēvēts par leģendārā rokmūziķa Jāņa Groduma līdzinieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!