Foto: Mango

TV3 muzikālajā šova Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas kuluāros tā dalībnieku - Kuldīgas Svētās Annas evaņģēliski luteriskās baznīcas mācītāju Mārtiņu Burki-Burkevicu (attēlā) - daiļais dzimums jau paguvis nodēvēt par seksīgāko vīrieti, kāds vien piedalās šajā šovā.

Sarunā ar izklaides portālu Mango mācītājs, kurš šobrīd bauda no attiecībām brīva vīrieša statusu, stāsta, ka pats nedomā, ka, piedaloties šovā, būtu kļuvis par sieviešu mīluli, taču no daiļā dzimuma uzmanības apliecinājumiem un komplimentiem viņš nevairās.

Mārtiņš pats uzskata, ka sieviešu uzmanību piesaista viņa garie mati. "Laikam būs jānodzen mati," viņš joko un sāk skaļi smieties par kādas daiļā dzimuma pārstāves komplimentu: "Mārtiņ, tu dziedi kā lakstīgala!"

Runājot par sieviešu pastiprināto uzmanību, mācītājs stāsta: "Es nezinu, nu, visādi jau var būt. Nē, nu, vīrietim jau droši vien tas patīk. Man jau arī, nenoliedzami, bet tas, protams, nav mans mērķis. Protams, ka arī mācītājs var uzklausīt sieviešu komplimentus, taču jāskatās, kā tas kompliments tiek pagriezts tālāk, lai nesanāk, ka cilvēku tūlīt uzstaisa par kaut kādu uhhhh," viņš skaidro.

"Man neimponē, ja tieku dēvēts par seksīgo mācītāju," strikti nosaka Burke-Burkevics. Taču daiļā dzimuma pārstāves ir citās domās, uzskatot, ka mācītājs ar saviem garajiem matiem, skatuves tērpu un uzvedību tieši izceļ savu seksualitāti.

"Nē, nu, neapvainojos jau, ja mani nosauc par seksīgo mācītāju. Cilvēks tādā veidā izsaka savu viedokli. Mēs esam brīvā valstī - demokrātija ir visās jomās," piebilst mācītājs.

Dziedi ar zvaigzni dalībnieki pēc šova tiešraidēm parasti dodas ballēties uz Vecrīgas klubiņu Paldies Dievam, piektdiena ir klāt, un arī mācītājs ir nasks ballīšu atbalstītājs - pirms došanās ceļā uz savu draudzi mācītājs kopā ar citiem šova dalībniekiem neliedz sev prieku palīksmot šova afterpārtijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!