Foto: LETA
Tuvojoties Ziemassvētkiem un gadu mijai, daudziem aktuāls kļūst jautājums par ballīšu un citu svētku pasākumu rīkošanu. Lai pārsteigtu un iepriecinātu viesus, jebkuram iespējams savas ballītes vadīšanu uzticēt kādam sabiedrībā populāram cilvēkam, kuru honorāri par šādu pakalpojumu svārstās no pāris simtiem līdz pat pusotram tūkstotim latu.

Portāls Pietiek.com pirmssvētku laikā apkopojis populārāko pašmāju pasākumu vadītāju honorārus par vienu novadītu pasākumu, un saskaņā ar šo apkopojumu visdārgākais no populārajiem vakaru vadītājiem ir pavārs un raidījuma Sirmā ēdienkaratē vadītājs Mārtiņš Sirmais, kurš par viena vakara vadīšanu prasa 1500 latus lielu honorāru.

Arī pašmāju stila ekspertes Maijas Silovas honorārs par pasākumu vadīšanu svārstās no 600 līdz 1500 latiem, dažādu televīzijas šovu vadītājas Baiba Sipenieces-Gavares honorārs par vienu vakaru ir, sākot no 700 latiem, bet kādreizējās televīzijas dīvas Dagmāras Legantes honorārs par vienu vakaru ir no 600 līdz 800 latiem.

Žanetes Skarules honorārs par pasākuma vadīšanu ir 500 līdz 700 latu liels, LNT svētdienas vakara raidījuma Top 10 vadītājs Haralds Burkovskis kā vakara vadītājs izmaksā 600 latus, bet atraktīvais LNT laika ziņu vadītājs Māris Grigalis par pasākuma vadīšanu prasa 300 līdz 500 latus.

Pieredze bagātās pasākumu vadītājas Agneses Zeltiņas honorārs par vienu pasākumu ir 500 lati, un aptuveni tikpat izmaksās arī asprātīgais un šarmantais grupas Labvēlīgais tips solists Andris Freidenfelds jeb Fredis un iecienītais šovu vadītājs Valters Krauze.

Arī daudzi pašmāju aktieri paralēli darbam teātros piepelnās kā pasākumu vadītāji - Teātra Observatorijas aktieris Andris Bulis par vienu vakaru saņem 200-300 latus, Latvijas Nacionālā teātra aktrises Ditas Lūriņas honorārs svārstās no 300 līdz 450 latiem, bet viens no populārākajiem Dailes teātra aktieriem Artūrs Skrastiņš par viena vakara vadīšanu prasa, sākot no 300 latiem, turpretim pieredzes bagātais Jaunā Rīgas teātra aktieris Gundars Āboliņš - sākot no 200 latiem.

Dailes teātra aktrise Rēzija Kalniņa par pasākuma vadīšanu prasa aptuveni 500 latus, viņas kolēģis Ģirts Ķesteris uz vienu pasākumu izmaksā, sākot no 300 latiem, Jura Žagara klātbūtne izmaksās ap 500 latiem, bet Intara Rešetina honorārs svārstās no 300 līdz 500 latiem.

Psihoterapeite Aina Poiša par pasākuma vadīšanu prasa, sākot no 100 latiem, populāro dejotāju Aleksandru Kurusovu pasākuma vadītājas lomā var noalgot par 150 latiem, bet dziedātājas Ellas jeb Elīnas Fūrmanes honorārs par vakar vadīšanu ir 300 latu liels, liecina portāla Pietiek.com veiktais apkopojums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!