Gandrīz divus mēnešus pēc paša notikuma Rīgas Pašvaldības policija nolēmusi publiskot kādu videomateriālu, kurā redzams, kā divi iereibuši kaili jaunieši skraida pa Vecrīgu.

Kā vēsta policija, nepilngadīgie jaunieši visnotaļ bargajā salā kaili skraidījuši kādu derību dēļ, par kurām sīkāki komentāri netiek sniegti.

"Visi incidentā iesaistītie nepilngadīgie jaunieši saņēmuši sodu par sīko huligānismu, bet viens - par nepakļaušanos policistu rīkojumiem. Pēc notikušā visi jaunieši nodoti vecākiem," sarunā ar izklaides portālu Mango pastāstīja Rīgas Pašvaldības policijas pārstāve Inese Tīmane.

Savukārt, uz jautājumu, kādēļ video publiskots vien tagad, nevis uzreiz pēc notikušā, Tīmane norāda: "Tas nav stāsts par jauniešiem, bet gan par to, ko Vecrīgā nevajag darīt".

Video filmiņā redzams, ka vairāki jaunieši sagatavo skrējienam divus kailus vienaudžus, bet pēc tam plikņu skrējienu pārtrauc policisti un kā no mātes miesām nākušie puiši tiek iesēdināti policijas automašīnā.

Izklaides portāls Mango jau ziņoja, ka nesen līdzīgi sevi apliecināt centās arī četri kaili britu tūristi - viņi, pagājušā gada novembrī viesojoties Rīgā, demonstrēja pārsteidzošu izturību, izģērbjoties un kāpjot koka zirga mugurā, lai pozētu fotogrāfam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!