Foto: F64

Leģendām apvītā, par seksa dīvu dēvētā žurnāla Princese izdevēja, lekciju par seksu autore jeb vienkārši "seksperte" Rita Lasmane (attēlā) uzskata, ka  pavasara "izdegšanas sindroms" pastāv tikai tiem, kuri vēlas kaut kā attaisnot savu seksuālo slinkumu.

"Ko tikai cilvēki neizdomā - "izdegšanas sindroms" pavasarī! Domāju, ka tās ir pilnīgas muļķības, jo pavasara saulē cilvēkiem vairāk gribas mīļumu un tuvumu. Pavasaris ir laiks, kad jāļaujas dabas balsij un jāaizmirst visi kaitīgie sindromi," sarunā ar izklaides portālu Mango skaidro Lasmane.

Viņasprāt, tie, kuri aizbildinās ar dažādiem sindromiem un nevēlas tuvību ar saviem partneriem, tādā veidā cenšas attaisnot savu seksuālo slinkumu, kas var piezagties jebkurā gada laikā.

"Domāju, ka tam ir gluži vienkāršs iemesls - gultā ir palicis garlaicīgi. Tomēr nekādi sindromi nevar būt par attaisnojumu vienkāršam slinkumam," stāsta Lasmane un piebilst, ka seksuālajam slinkumam vairāk ir pakļauti tie cilvēki, kuri gaida, kad citi viņus izklaidēs, bet paši nevēlas un ir par slinku, lai izklaidētu otru.

"Ir tādi cilvēki, kuri no rīta pamostas un viņiem jau ir interesanti, bet ir tādi, kuri nepārtraukti gaida, kad kāds cits viņus izklaidēs. Tomēr viņiem būtu jāsaprot, ka nav gluži tā, ka visa pasaule sapņo par to, lai kādu nepārtraukti izklaidētu. Manuprāt, cilvēki ļoti bieži aizmirst, ka labākā izklaide ir izklaidēt otru," rezumē Lasmane.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!