Foto: AFP/Scanpix

Londonas Royal Albert Hall zālē 30. martā ar vērienīgu koncertu publiski atzīmēta pirmā un vienīgā PSRS prezidenta Mihaila Gorbačova 80. jubileja (dzimšanas diena viņam bija 2. martā), kurā uzstājās Londonas Simfoniskais orķestris ar diriģentu Valēriju Grigorjevu priekšgalā, kā arī dažādas popmūzikas un klasiskās mūzikas zvaigznes.

Jubilejas svinību vakaru vadīja aktieri Kevins Speisijs un Šarona Stouna, bet koncerta viesu vidū bija arī Kalifornijas štata bijušais gubernators un kinoaktieris Arnolds Švarcenēgers, mūziķis Braiens Ferijs, bijušais Polijas prezidents Lehs Valensa, Holivudas aktrises Goldija Houna un Mila Jovoviča (attēlā), kā arī daudzas citas pasaulē pazīstamas personas.

Un tomēr tieši ukraiņu izcelsmes aktrise Mila Jovoviča parūpējās par vienu no lielākajiem pārsteigumiem, uz Gorbačova jubileju ierodoties ļoti caurspīdīgā kleitā, caur kuru gandrīz visu ceremonijas laiku vīdēja viņas krūtsgals, ko ar azartu fotografēja daudzie fotogrāfi un atzinīgi novērtēja sanākušie viesi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!