Foto: Reuters/Scanpix

Rokgrupas Aerosmith līderis Stīvens Tailers (attēlā) savas vētrainās dzīves laikā narkotikām iztērējis aptuveni 20 miljonus ASV dolāru, ziņo izdevums The Telegraph.

Drīzumā tiks izdota mūziķa autobiogrāfija ar nosaukumu Does the Noise in My Head Bother You?, un, prezentējot savu dzīvesstāstu, Tailers atklājis, ka savulaik par kokaīnu un heroīnu viņš iztērējis aptuveni 20 miljonus dolāru.

"Es notriecu 20 miljonus. Visā narkotiku un pļēgurošanas jezgā es iešņaucu savu poršu, es iešņaucu savu lidmašīnu, es iešņaucu savu māju," atklāts bijis Tailers un nav slēpis, ka savas narkotiku atkarības dēļ gandrīz palicis pliks un nabags.

Nepieciešamība pēc apreibinošajām vielām mūziķim bijusi tik spēcīga, ka viņš tās bieži vien ņēmis līdzi uz skatuves, lai paniekotos Aerosmith uzstāšanās laikā - pa rokai vienmēr bijusi vismaz viena deva un salmiņš šņaukšanai, kā arī Jack Daniels viskijs ar kolu.

Tailers neskaitāmas reizes apmeklējis dažādus ārstniecības kursus, lai cīnītos ar alkohola un narkotiku atkarību, un tagad paudis apmierinājumu, ka viņš vēl aizvien ir dzīvs, lai varētu atzīties savos grēkos, jo dzīves laikā viņam esot bijušas neskaitāmas "iespējas nomirt".

Pats mūziķis apgalvo, ka savas atkarības viņš ir uzveicis - 2009. gadā viņš sava dēlēna dēļ pieņēmis lēmumu atsacīties no apreibināšanās. "Kad mans dēls ielūkojās man acīs un raudot teica: "Tēt, tu pagājušo nakti biji tik ļoti sareibis, ka man bija bail", es sapratu, ka tas ir tas, kas man bija vajadzīgs".

Šobrīd 62 gadus vecais Tailers darbojas populārā amerikāņu talantu šova American Idol žūrijā - mūziķis atzinis, ka šie pienākumi ļauj viņam saņemties, jo viņš vairs nekad nevēloties būt kādam "sliktais piemērs".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!