Foto: Itar-Tass/Scanpix

Tā kā lielā karstumā mīlēties parasti ne tik vien negribas, bet ir arī kaitīgi veselībai, žurnāla Cosmo Krievijas izdevuma speciālisti apkopojuši padomus, kā tomēr nedzīvot bez seksa un nodarboties ar to vannā, dušā vai baseinā.

Sekss dušā

No visiem "ūdens seksa" veidiem sekss dušā ir vispieejamākais un arī visdrošākais. Galvenais šajā lietā ir - nesteigties. Nevajadzētu uzreiz ķerties pie pārāk aktīvām darbībām un dziļām frikcijām; sāciet ar nesteidzīgām kustībām, pakāpeniski palielinot tempu un locekļa ievadīšanas dziļumu. Lai gan tam nevajadzētu būt pašmērķim, šādā veidā salīdzinoši viegli iespējams sasniegt orgasmu vienlaicīgi.

Sekss dušā sunīšu pozā

Šī ir slapjā alternatīva klasiskajam sunīšu stilam gultā. Pats galvenais šajā pozā ir saglabāt līdzsvaru, tāpēc brīdī, kad vīrieša dzimumloceklis tiek ievadīts makstī, sievietei ieteicams salikt rokas uz ceļgaliem, bet vīrietim vajadzētu ar rokām pieturēt sievieti aiz vidukļa. Šī poza ir ideāla ātram un kaislīgam seksam.

Sekss uz trepītēm

Līdz jostasvietai atrodoties ūdenī, savu partneri ieteicams aptvert ar kājām un nedaudz atliekties atpakaļ. Šādā pozā dzimumlocekli vīrietis var ievadīt īpaši veiksmīgā leņķī, aktīvi stimulējot klitoru. Tāpat šāda seksa laikā ieteicams saspiest un atslābināt vagīnas muskuļus, tādējādi vairojot baudu abiem partneriem.

Sekss uz baseina malas

Šajā pozā iespējams izbaudīt tādu sajūtu gammu, kāda nav panākama gandrīz nekādā citā veidā. Guļot uz baseina malas, saliec kājas uz partnera pleciem un ļauj viņam ienākt sevī. Vienīgais papildus ieteikums ir tāds, ka, lai nenoslīdētu no baseina malas, palūdz partnerim sevi pieturēt ar rokām aiz dibena.

Seksa atrakcijas vannā

Šī ūdens atrakcija ir paredzēta tikai lokanām meitenēm. Tev jānoguļas uz sāna, jāizstiepj viena kāja, bet otra jāpaceļ gaisā. Ja būsiet ieņēmuši pareizu pozu, vīrietis savu locekli varēs virzīt ne tikai uz priekšu un atpakaļ, bet arī uz augšu un leju. Lai frikciju laikā neslidinātos pa vannas dibenu, neaizmirsti tajā ielikt gumijas paklājiņu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!