Foto: morgueFile
Cilvēki traumas pamanās gūt, ne tikai braucot ar velosipēdu pa tilta margām, bet arī salīdzinoši ikdienišķas nodarbes laikā – proti, mīlējoties. Šajā sakarā ārvalstu eksperti aptaujājuši vairākus tūkstošus eiropiešu un noskaidrojuši, kādās vietās mīlējoties tiek gūtas nepatīkamas traumas.

Virtuves galds

Vairums pāru uzsvēruši, ka ļoti labprāt mīlējas uz virtuves galda, taču nereti guvuši dažādas traumas – lielākoties no šķīvju un glāžu lauskām, kurus no galda novākt kaisles pārņemtajos prātos nav ienācis.

Dušas kabīne

Lai gan sajūtas, mīlējoties ūdenī, ir īpatnējas, vismaz sievietei dušā vai vannā sasniegt orgasmu nav nemaz tik viegli. Turklāt sekss dušā ir visai bīstams – vairums mīlnieku nepadomā par to, ka grīda ir slidena, tāpēc bieži vien kāds no viņiem krīt un pārsit galvu. Bet ar pārsistu galvu orgasmu sasniegt nav viegli.

Kāpņu telpa

Sekss kāpņu telpās lieliski izskatās tikai kino ekrānos, tomēr praksē tas nemaz nav tik lielisks – kaut vai tā iemesla dēļ, ka tas ir ārkārtīgi neērti. Protams, daudzus īpatņus uzbudina iespēja tikt pieķertiem, taču ne katrs spēj sasniegt orgasmu pozā stāvus. Tāpat tas ir arī nehigiēniski, jo iespēja saķert kādu slimību te ir ārkārtīgi augsta.

Automašīna

Arī sekss automašīnā var beigties ar dažādām traumām, jo īpaši tad, ja salonā ir maz vietas. Cilvēki atzinušies, ka, automašīnā mīlējoties, traumējuši ģenitālijas, sastiepuši muskuļus un pat lauzuši kaulus. Protams, amerikāņu filmās rāda, ka nevainība jāzaudē futbolista automašīnas pakaļējā sēdeklī savā izlaiduma dienā, tomēr pirmajai reizes tas nebūt nav labākais variants.

Veļas mašīna

Izrādās, ļoti daudzi cilvēki labprāt mīlējas uz vibrējošas veļas mašīnas. Taču mīlas rotaļu karstumā daudzi pamanās no tās arī nokrist, bet rezultātā – sastiept locekļus, izmežģīt locītavas, traumēt potītes. Speciālisti uzskata, ka ar tādiem pašiem panākumiem var mēģināt mīlēties arī uz elektriskā miksera.

Dīvāns

Paradoksāli, bet 85 cilvēki no simts nopietnas traumas guvuši, mīlējoties dīvānā (gultā). Ir fiksēti locītavu sastiepumi, muguras traumas, kāju vai kakla muskuļu spazmas un tā tālāk. Protams, tas nav tieši saistīts ar seksam izvēlēto vietu, bet gan arī vispārējām veselības problēmām, tomēr statistika ir nepielūdzama. Tiesa, vairums mīlnieku pēc tam atzinuši, ka seksa laikā viņi par sāpēm nav likušies ne zinis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!