Amerikāņu mākslinieks ar segvārdu Varka seksuālo izklaižu lauciņā aizsācis visai neparastu biznesu – viņš dibinājis kompāniju, kas pārdod dažādu fantastisku un mitoloģisku dzīvnieku dzimumorgānu prototipus.

Ideja aizsākt tik neparastu biznesu Varkam ienākusi prātā jau 2007. gadā, kad viņš mācījās koledžā - toreiz, rūpīgi izpētījis erotisko rotaļlietu tirgus nišu, jaunais cilvēks nonāca pie slēdziena, ka vairumā gadījumu seksšopu piedāvājums ir visnotaļ garlaicīgs.

"Tajā, kas attiecas uz seksu starp diviem cilvēkiem, ir grūti izdomāt kaut ko jaunu," secināja Varka un nolēma cilvēkiem piedāvāt kaut ko vēl nebijušu - seksu ar neeksistējošām būtnēm.

Tad uzņēmīgais jaunietis dibināja kompāniju Bad Dragon, kura pēc pasūtījuma sāka izgatavot pūķu, vilkaču, grifonu, hidru, vienradžu, elfu un citu fantastisku būtņu plastikāta dzimumorgānus, turklāt daudzu personāžu prototipi aizgūti no populārajām datorspēlēm World of Warcraft un Dungeons & Dragons.

Firmas mājaslapā tās klienti pastāvīgi ierosina jaunas būtnes, kuru ģenitālijas viņi vēlētos iegādāties, bet nereti Bad Dragon darbinieki paši izdomā fantastiskus personāžus un viņu neparastos locekļus.

Neparastās seksa rotaļlietas maksā no 60 līdz 200 ASV dolāriem, bet, pēc Varkas vārdiem, šīs cenas ir pamatotas, jo ikviena rotaļlieta ir roku darbs, turklāt klients var izvēlēties sev tīkamā peņa izmēru, krāsu un materiāla elastīgumu.

Kā medijiem pastāstījis Varka, lai gan teorētiski vairums rotaļlietu paredzētas sievietēm, gandrīz puse kompānijas klientu ir vīrieši, kuriem arī dikti patīk sekss ar neeksistējošu būtņu plastmasas ģenitālijām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!