Tā kā līdz ar sociālo tīklu attīstību daudzas meitenes ir gatavas ar nepazīstamiem vīriešiem doties uz randiņu vien tāpēc, ka saņēmušas komplimentu "SEXY ", eksperti brīdina, ka daudzi no viņiem var būt nelieši ar ļauniem nodomiem. Šajā sakarā apkopotas dažas pazīmes, pēc kurām var atpazīt seksuālo maniaku.

Apsēsts vīrietis ikvienu sarunas tēmu mainīs uz sarunām par seksu. Tiklīdz viņš izdzird par kādu ar seksu saistītu tematu, viņa acis sāk iekārē gailēt. Viņa tekstos atkārtojas frāzes "lipīgs", "sūkāt", "laizīt", bet viņa valodiņā ir mīlīgi pamazināmie sufiksi: "Vī, cik jauks krodziņš, burvīga vietiņa! Iedzersim pa glāzītei?"

Apsēsts vīrietis it kā nejauši ļoti tuvu pienāk sievietēm, pieskaras pie sejas, matiem, trinas gar viņas apģērbu. Kad esat blakus šādam vīrietim, ir sajūta, ka komunicējat ar lipīgu tārpu. Viņš runā klusu, gandrīz čukstus, lai sarunas biedrs uzmanīgāk ieklausītos viņa vārdos un pakāpeniski nonāktu transā. Runāšanas laikā viņš nereti šmakstina un klakšķina mēli, kā arī guldz un gārdz.

Maniaki ar paaugstinātu seksualitāti ir ļoti uzmācīgi - viņus ir apsēdusi doma pēc iespējas ātrāk apmierināt seksuālo spriedzi. Pat ja viņš meiteni pazīst vien piecas minūtes, viņš var piedāvāt vienu "fikso" tepat krūmiņos.

Hiperseksualitāte jeb patoloģiska dzimumtieksme var piemist jebkurā vecumā, turklāt tās izcelsme var būt ne tikai neirotiska, bet arī, piemēram, galvas smadzeņu iekaisums vai nesen pārciests insults. Tādos gadījumos seksuālais uzbudinājums ir murgains - cilvēks vienkārši nesaprot, ka viņa rīcība nav adekvāta.

Praktiski visi ar seksu apsēsti cilvēki ir biseksuāli - viņi savu dzimumtieksmi ir gatavi apmierināt gan ar sievietēm, gan vīriešiem, gan mājdzīvniekiem. Īpaši sakarīgas sarunas ar šādiem cilvēkiem nevar izdoties, taču, tā kā vairumam meiteņu sarunas nemaz neinteresē, ja reiz esat nolēmušas ar viņu pārgulēt, uz pārāk lielu baudu varat necerēt.

Īsti maniaki rīkojas ļoti piesardzīgi, tāpēc atpazīt viņus nav nemaz tik viegli. Vairumam meiteņu glaimo jebkāda veida verbāla uzmanība, tāpēc apsēstie šo faktu izmanto savā labā. Šādi tipiņi cenšas slēpt savu īsto identitāti: nēsā idiotiskas ūsiņas, var būt militārajā formā, runāt pārveidotā balsī. Viņi ir bailīgi un gļēvi, bet sarunās ar meitenēm cenšas izlikties daudz labāki.

Maniaki klaiņo pa ļaužu pilnām vietām, izliekoties, ka iet uz darbu. Izvēlējušies upuri, pienāk klāt un jautā sagatavotus jautājumus: "Kā aizbraukt, kā nokļūt, kā aiziet...?" Tādā veidā apsēstie izpēta "augsni", mazina spriedzi, noskaņo savā labā. Kolīdz meitene ir gatava uz kontaktu ar šādu cilvēku, viņa kļūst praktiski neaizsargāta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!