Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu žurnāls People jau kopš 1985. gada gatavo sarakstu ar pasaulē seksīgākajiem vīriešiem: pagājušajā gadā par tādu tika atzīts aktieris Raiens Reinoldss, bet šogad – amerikāņu aktieris Bredlijs Kūpers (attēlā).

Pats aktieris gan visai atturīgi izsakās par savu ārieni. "Man šķiet, ka tas ir lieliski, ja puisis, kurš neizskatās pēc modeļa, var saņemt šādu titulu. Jā, reizēm es izskatos pavisam labi, bet ir brīži, kad es izskatos vienkārši briesmīgi," savu uzvaru komentējis 36 gadus vecais aktieris.

Bredlijs Kūpers Holivudā filmējas kopš 2000. gada, lielākoties dažādās romantiskās komēdijās un televīzijas seriālos, bet finansiāli veiksmīgākās izrādījušās abas filmas The Hangover (Paģiras) daļas.

Kūpers nepilnu gadu bija precējies ar aktrisi Dženiferu Espozito, bet pēc šķiršanās iemantojis slavu kā viens no lielākajiem Holivudas siržu lauzējiem. Ilgāku laiku viņam bija attiecības ar aktrisi Renē Zelvēgeri, taču nu arī tās ir beigušās, un tagad Kūperam piedēvē sakarus ar daudzām jaunām skaistulēm.

Precīzs vietu sadalījums tiks publicēts People jaunākajā numurā, kas iznāks 18. novembrī, bet pagaidām žurnāla mājaslapā nosaukti visi divpadsmit planētas seksīgākie vīrieši, kuri sadalīs vietas savā starpā.

Lielākoties tie ir amerikāņu aktieri, kuri slavu kaldinājuši dažādos TV seriālos - Laiems Hemsvorts, Idriss Elba, Dženiferas Anistones jaunais draugs Džastins Terū, Kriss Evanss, Džošs Čārlzs, Džoels Makheils, Havaju salās dzimušais Džeisons Momoa, Raiens Goslings, Aleks Boldvins un Dilans Makdermots.

Šajā aktieru plejādē iekļuvis arī viens mūziķis - tas ir 44 gadus vecais kantrī izpildītājs Tims Makgrū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!