Brazīlijas televīzijas skatītājus šokējis šovā Big Brother Brasil notikušais – viens no šova dalībniekiem bija izmantojis savas kolēģes reibumu un viņu izvarojis, vēsta izdevums The Daily Mail.

Izvarošana notikusi agrā svētdienas rītā - 31 gadu vecais Daniels Ehanizs izmantoja to, ka 23 gadus vecā studente Monika Amina (abi attēlā) pēc vētrainas ballītes bija ļoti piedzērusies un aizmigusi ciešā miegā, un viņu izvaroja.

Par to, ka notikusi izvarošana, tapis zināms, kad jaunā meitene pārrunu telpā tincināta par notikušo, bet izrādījies, ka viņa maz ko atceras un seksam, kas ildzis aptuveni septiņas minūtes, savu piekrišanu nav devusi.

Riodežaneiro policija medijiem apstiprinājusi, ka šobrīd studijā, kur notiek šova filmēšana, sākta izmeklēšana, bet no sīkākiem komentāriem varas pārstāvji pagaidām atturējušies.

Abi notikušajā iesaistītie šova dalībnieki šobrīd šovu, kas ir viena no skatītākajām televīzijas pārraidēm Brazīlijā, ir pametuši - meitene pēc trīs stundu pratināšanas devusies uz medicīnisko pārbaudi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!