Foto: Publicitātes foto

Dziedātājs Ainars Mielavs (attēlā) atsaucies raidījuma Ķepa uz sirds aicinājumam paviesoties Juglas dzīvnieku patversmē, lai palīdzētu kādam četrkājainim tikt pie mājām - pie bez mājām palikušajiem suņiem un kaķiem mūziķis devās kopā ar savām jaunākajām atvasēm.

Patversmē Mielavs ieradās kupla pulciņa pavadībā - kopā ar dziedātāju pie pamestajiem dzīvnieciņiem viesojās viņa meitas Agate un Terēza, kuras ir bērnudārza vecumā, kā arī ģimenes mīlulis Rausis.

Raidījumā dziedātājs atklāja, ka šī jau ir trešā reize, kad viņš apmeklē dzīvnieku patversmi - savulaik viņš tur izvēlējies kucīti mammai, kura gan drīz vien pēc mātes nāves arī devusies uz labākiem medību laukiem, kā arī citu sunīti, kurš vēl aizvien dzīvojot pie radiem.

Paša Mielava ģimenē jau ilgus gadus dzīvo korgijs Rausis - iesākumā tas mitis pie sievas vecākiem Rīgā, bet kopš pagājušā gada pavasara apmeties uz dzīvi pie Mielava ģimenes laukos.

"Viņš izskatās apmierināts, un arī mēs esam apmierināti. Es mēdzu teikt, ka Rausis ir pats nosvērtākais mūsu ģimenes loceklis," raidījumā Ķepa uz sirds savu ģimenes mīluli slavēja dziedātājs un kopā ar atvasēm labprāt izrādīja, kādas prasmes Rausis apguvis.  

Tāpat, viesojoties patversmē, Mielavu ģimenei bija jāizvēlas suns, kuram palīdzēt atrast mājas, kā arī viņiem bija iespēja pablēņoties ar patversmes iemītniekiem -  tā kā pašam dziedātājam ir alerģija pret kaķu spalvām, patversmē mītošo kaķu samīļošana palika abu mazo meiteņu ziņā.

Dalība raidījumā Ķepa uz sirds bija viena no ļoti retajām reizēm, kad plašākai sabiedrībai bija iespēja pēdējā laikā pretrunīgi vērtēto dziedātāju redzēt kopā ar savām meitiņām.

Meitas Agate un Terēza nākušas pasaulē Mielava otrajā laulībā - 2005. gadā viņš par sievu apņēma Lieni Slišāni, kura ir 20 gadus jaunāka par pašu mūziķi. 

No laulības ar pirmo sievu Ivetu Mielavu dziedātājam ir divi bērni - dēls Mārtiņš, kurš plašākai sabiedrībai zināms kā kluba Piens vadītājs, un meita Marta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!