Foto: Privātais arhīvs
Par jaunu slavenību interneta plašumos kļuvis kāds neparasts kaķis, kuram ir tieksme saģērbties dažādās īpatnējās drānās, bet lielāko ievērību viņš guvis ar savu šķielējošo skatienu, kas kaķa sejas izteiksmi padara nedaudz pastulbu.

Kopš kaķa saimniece Mērija Bjukenana sava mīluļa pirmo fotogrāfiju ievietoja sociālajā tīklā Facebook, izveidojot īpašu profilu, šķielējošā dzīvnieka fanu skaits pieaug straujos tempos, un tagad kaķim ir vairāk nekā astoņi tūkstoši sekotāju, kuri nepacietīgi jauna jaunas bildes.

Kaķa vārds ir Vizulis (Spangles) - tā kā viņš dzimis pirms trim gadiem tieši ASV neatkarības dienā 4. jūlijā, vārds viņam dots par godu ASV himnai The Star-Spangled Banner.

Kaķa saimniece - 25 gadus vecā koledžas studente Mērija no Dienvidkarolīnas štata - sociālajos tīklos raksta, ka kaķis jau piedzimis ar greizām acīm, bet šajā sakarā viņam nekādas problēmas neesot bijušas.

”Viņš ir absolūts memmesdēliņš. Viņš man pozē, ļauj saģērbt sevi muļķīgās drēbēs un liek noprast, kurā brīdī ir gatavs fotografēties," vēsta Mērija.

Kā zināms, līdz šim pasaule slavenākais šķielējošais dzīvnieks bija oposums vārdā Heidija no Leipcigas zooloģiskā dārza, taču nabadziņš trīs ar pusi gadu vecumā nomira precīzi pirms gada.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!