Foto: Privātais arhīvs

Kāds amerikāņu makšķernieks samulsinājis neskaitāmus interneta lietotājus, sociālajos tīklos publicējot kādas mistiskas radības fotogrāfiju, vēsta izdevums The Daily Mail.

Dags Katlers no Ņūdžersijas pēc veiksmīga izbraukuma pie dabas sociālajos tīklos ievietojis fotogrāfiju, kurā redzams milzīgs, asiņains "briesmonis", un šis attēls strauji kļuvis par interneta sensāciju.

Lai gan vēlāk noskaidrots, ka attēlā redzamā radība nav vis kāds noslēpumains ūdens dzelmes iemītnieks, bet gan parasta zivs, tā notveršana makšķerniekam bijusi īsts pārbaudījums.

Vīrietis makšķerēšanas laikā pamanījis ūdenī milzīgu radību un ar līdzpaņemto loku un bultām sācis to medīt. Kad viņš trāpījis mērķī un izvilcis no ūdens lomu, makšķernieks pats sabijies - milzīgais, asinīm nolūdušais radījums ar konusveida zobiem viņam atgādinājis briesmoni no kādas fantastikas filmas.

Makšķernieks ar draugiem nolēmis, ka ar šo lomu ir jāpalielās visai pasaulei, un internetā ievietota viltīgā leņķī uzņemta fotogrāfija, kas šokējusi, pārsteigusi un ieinteresējusi vairāk nekā miljonu cilvēku visā pasaulē.

Izteikti dažādi minējumi par to, kas varētu būt noslēpumainā būtne, bet, kad tīklā parādījies attēls, kurā zivs redzama makšķernieka rokās, daudzi atvieglojumā uzelpojuši, jo sapratuši, ka tas nav kāds jūras briesmonis, bet gan parasta zivs.

Tiesa, viedokļi par to, kas īsti ir šī zivs, atšķiras, jo, kamēr vairums domā, ka tas ir zutis, izdevumam NY Daily News Ņujorkas Vides aizsardzības departamenta speciālisti atzinuši, ka, spriežot pēc fotogrāfijas, amerikānim izdevies noķert jūras nēģi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!