Foto: Privātais arhīvs
Par visai īpatnējām derībām vēsta Austrālijas mediji – tur kāds vīrietis, lai uzvarētu derībās, trīs minūtes Deilijas upes vidū kails stāvējis uz improvizēta plosta, kamēr apkārt snaikstījušies krokodili.

Kā vēsta resurss Northern Territory News, kādā saulainā dienā divi draugi bija devušies makšķerēt, taču, tā kā upes straume bijusi pārāk liela, viņi zivis ķert vairs nav vēlējušies un tāpēc piedzērušies.

Tad par vienu no viņiem nākusi apskaidrība, ka uz paštaisīta plostiņa krokodilu pilnās upes vidū kailam nostāvēt būtu tīrais nieks. Tad abi draugi saderējuši uz divām kastēm Jack Daniels viskija, ka viņš to izdarīs.

Kā vēlāk vietējiem medijiem stāstījis derību uzvarētājs, tobrīd draugiem šī ideja šķitusi uzjautrinoša. Tikai nākamajā rītā, kad paģirainais uzvarētājs apskatījies fotogrāfiju, viņu pārņēmušas bailes un viņš nolēmis vairs tā nekad nedarīt.

Savukārt Tunisijas mediji vēsta par kādām citu vīrišķības pārbaudījumu - tur kāds vīrietis saderējis, ka spēs apēst 30 jēlas olas. Vīrietis derībās zaudēja - viņš apēda 28 un nomira.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!