Kāda sieviete Tifānija Korlisa Austrālijā kļuvusi par liecinieci piecas stundas ilgai cīņai starp pitonu un aligatoru, un šo episko cīņu uz dzīvību un nāvi viņa fotografējusi un filmējusi.

Kā vēsta vietējie mediji, sadursme notikusi Mundarras ezerā netālu no Isas kalna, un notiekošais piesaistījis daudzu atpūtnieku uzmanību.

Tifānija, kura incidentu nofilmējusi ar savu mobilo tālruni, stāstījusi, ka cīniņš starp abiem dzīvniekiem sācies, kad tie atradušies ūdenī. Trīsmetrīgais pitons apvijies ap pretinieku, tādā veidā liedzot viņam turēt galvu virs ūdens. Galu galā, aligators bija spiests padoties.

Aculiecinieki stāsta, ka no brīža, kad čūska uzbruka savam upurim, līdz mirklim, kad viņš tika izvilks uz sauszemes, pagājušas aptuveni piecas stundas. Protams, tik ilga kauja skatītājiem apnika, taču tās beigās viņus gaidīja "saldais ēdiens" - čūska aligatoru sāka ēst.

"Tas bija kaut kas neiedomājams - čūska krokodilu norija pilnībā! Pēc tam, kad aligators bija nonācis čūskas vēderā, sānos varēja redzēt viņa ķepas, kas teju pārplēsa čūskas ādu," par piedzīvotu stāstījusi Tifānija.

Lai gan krokodili ir bīstamāki, čūskām ir vieglāk tiem piezagties, tāpēc šajā rajonā tamlīdzīgi cīniņi notiek itin bieži. Lai pilnībā sagremotu šāda izmēra krokodilu, čūskai būs nepieciešams vismaz mēnesis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!