Foto: Vida Press
Parasti stirnām un suņiem kopīgas iezīmes ir tikai brūnas acis un slapji deguni, taču tikai ne četrus mēnešus vecajai stirniņai vārdā Deizija – viņa ir iedomājusies, ka patiesībā ir suns.

Stirniņu pavisam mazu no FoxyLodge dzīvnieku patversmes Norfolkas grāfistē adoptēja Džons un Tonja Gārneri, un, tā kā ģimenē jau dzīvoja divi suņi, mazā stirniņa citu dzīvi nemaz nepazīst.

Deizija ar abiem plušķiem kopā ēd, spēlējas un guļ, un vienīgā lieta, kas stirniņu atšķir no suņiem, ir tas, ka viņa nespēj riet, bet gan izdveš māvieniem līdzīgas skaņas.

Deizijas māmiņu notrieca automašīna, taču tās vadītājs viņu nepameta, bet pacēla gan māmiņu, gan tik tikko dzimušo mazuli, kuru ar mammu vēl savienoja nabassaite.

Māmiņa patversmē nomira, bet par mazuli patversmes darbinieki parūpējās, līdz viņu uz savu savrupmāju paņēma Gārneru ģimene, kas par Deiziju tagad rūpējas kā par ģimenes locekli.

Tā kā mazulīte bija ļoti vārga, Gārneri viņu baroja no pudelītes, tāpēc Deizija drīz vien atlaba un pieķērās gan cilvēkiem, gan abiem sunīšiem.

„Mēs nekad nedomājām Deiziju audzināt kā suni, bet viņa tomēr tā uzvedas, jo suņu uzvedība ir viss, ko viņa pazīst. Abi suņi viņai kļuvuši par īstu ģimeni, jo īpaši Meisija, kura Deizijai ir mammas vietā, lai gan pati ir divreiz mazāka," medijiem stāstījusi Tonja Gārnere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!