Foto: Vida Press

Ņujorkā esošā dzīvnieku patversme Louie's Legacy Animal Group nākusi klajā ar 2015. gada kalendāru, kurā puskaili "kačoki" pozējuši kopā ar jaukiem sunīšiem.

Kalendārs ar nosaukumu Hunks and Hounds, kas no šī gada 24. novembra būs nopērkams par 19,99 ASV dolāriem, paredzēts labdarībai - ienākumi no tā pārdošanas tiks ziedoti cīņai par dzīvnieku tiesībām.

Fotogrāfiju autors ir Ņujorkas slavenību fotogrāfs Maiks Ruiss, kurš fotogrāfijas uzņēmis divu dienu ilgā sesijā septembrī, iesaistot arī pats savu bulterjeru Oliveru.

"Tā bija īsta veiksme - mums klājās daudz labāk, nekā cerēts. Mums visiem ir liels prieks, ka tik daudziem suņiem, kuriem nepieciešamas jaunas mājas un saimnieki, tagad būs iespēja pie tādiem tikt," komentējis fotogrāfs.

Maiks Ruiss Ņujorkā ieradās 21 gada vecumā ar 300 dolāriem kabatā un lielām ambīcijām. Tagad viņam jau pozējušas tādas slavenības kā Keitija Perija, Kima Kardašjana un Nikija Mināža.

"Tas, kas mani iedvesmoja kļūt par fotogrāfu, bija mana nepieciešamība konkrētas lietas izteikt nevis vārdos, bet gan attēlos. Un par šādu starpnieku manā komunikācijā ar pasauli kļuva mana foto kamera," stāstījis fotogrāfs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!