Foto: no patversmes "Labās mājas"
Krišiņš ir viens no desmit neliela auguma suņukiem, kuri uz Juglas dzīvnieku patversmi "Labās mājas" tika atvesti no nomaļas viensētas Bauskas novadā. Stāsts patversmes darbinieku ikdienai gana klasisks. Veca kundze dzīvo ar vīru un savu sunīti..., līdz viņu mājā pieklīst kucīte. Un negribētu, neplānotu kucēnu maisam gals vaļā.

Kad kundze saprata, ka suņu skaits sasniedzis jau divpadsmit, lūdza palīdzību. Divus gadus jaunais, mīlīgais Krišiņš jau piedzima bez vienas priekškājiņas. Tātad par ceturtās kājas eksistenci un tās pielietojumu suņuks pat nenojauš. Krišiņš skrien un diebj uz trim bez mazākās piepūles un klibošanas.

Tā kā līdz šim suņuks redzējis vien lauku viensētu un patversmi, "Labo māju" darbinieki domā, ka vislabākās mājas Krišiņam būtu privātmāja ar slēgtu pagalmu un mierīgu atmosfēru. Un protams sirsnīga ģimene, kam Krišiņš kļūtu par brīnumjauku draudziņu.

Ar Krišiņu var iepazīties Juglas dzīvnieku patversmē "Labās mājas" Rīgā, Juglas 18F katru dienu, izņemot pirmdienu, no pulksten 10.00 līdz 18.00. Tālr. 26617636.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!