Foto: Vida Press

Vai esat kādreiz bijuši kādā ASV štatā? Kaķis Gendalfs, aizrautīgs ceļotājs no Ziemeļkalifornijas, ir bijis pat deviņos! Par ziņkārīgo ceļotāju ziņo Vida Press.

Gendalfs jeb Gendijs, kā viņu sauc mīļvārdiņā, ir ziņkārīgs divus gadus vecs Sibīrijas kaķis no Kalifornijas, ASV. Viņa saimnieki stāsta: "Mūs iedvesmoja Gendalfa ziņkāre un drosme! Viņam ļoti patīk bezgalīgi piedzīvojumi."

Saimnieki uzsver, ka Gendalfs mainījis viņu skatu pret dzīvi: "Viss, ko viņš redz vai saož, viņu aizrauj un interesē." Ģimene, kuras daļa ir arī ceļotājkaķis, ir no Ziemeļkalifornijas, kur ir daudz kalnu, koku un plašumu. Gendalfs esot mainījis viņu skatu uz tik pierasto ainavu. Saimnieki piebilst, ka tikai kopš kaķa ienākšanas ģimenē viņi novērtē mazos dzīves priekus.

ABC News vēsta, ka Gendalfs adoptēts no dzīvnieku veikala Seulā, Dienvidkorejā, tāpēc viņš jau ir pasaules pilsonis. Vārda izvēli saimnieki skaidro tā: "Mēs esam kvēli "Gredzenu pavēlnieka" fani, tāpēc uzreiz, kad ieraudzījām kaķēna purniņu, sapratām, ka viņa vārds būs Gendalfs."

Fotogrāfijās Gendijs redzams, izbaudot brīnumainos dabasskatus, piemēram, Josemitu sniegotos kalnus un Kalifornijas dabas plašumus.

Ceļotājs Gendijs pabijis jau divās valstīs un deviņos ASV štatos. Viņam esot arī pašam sava pase, kur tiek atzīmētas Gendalfa apmeklētās vietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!