Neinteresējaties par sportu, bet patīk dzīvnieki? Lieliski! Jau 12. sezonu kanālā "Animal Planet" tiks rādīts "Puppy Bowl" jeb kucēnu Superkauss, kurā spēlētāju lomās iejutīsies patversmes sunīši, vēsta Reuters.

Kucēnu Superkausa spēles radītas, lai pievērstu uzmanību dzīvnieku adopcijai un piedāvātu alternatīvas spēles tiem, kas neseko līdzi ASV Nacionālās Futbola līgas finālspēlei - Superkausam jeb "Superbowl".

Šajā gadā spēlētāju sastāva nokomplektēšanai tikušas uzrunātas 44 dzīvnieku patversmes no 25 štatiem. Kopā spēlē piedalījušies vairāki desmiti kucēnu.

"Šogad mēs iekļāvām arī vecākus suņus, lai pievērstu uzmanību tam, ka gados veciem suņiem ir grūtības atrast mājas," stāsta pasākuma producente Mišela Toporofa.

Par spēles tiesnesi jau piekto gadu nozīmēts aktieris Daniels Šēners, kurš ik gadu cenšoties izdomāt jaunus pārkāpumus. "Šogad esmu nolēmis pārkāpumiem pievienot neatļautu slinkošanu, kas bieži notiek laukuma malās, un to visvairāk dara kautrīgie un slinkie kucēni," viņš stāsta. Aktieris gan min, ka suņu mīlīgās dabas dēļ viņš bieži tiek emocionāli ietekmēts, lai arī cenšas spēli tiesāt godīgi.

Kucēnu Superkausa spēle tiks translēta 7. februārī, kad notiks arī amerikāņu futbola finālspēle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!