Ja esi kādreiz iedomājies, kādu skatu redz ūdenī peldošie dzīvnieki, to ir iespējams skatīt jūras lauvas uzņemtā video. DailyMail.co.uk ziņo, ka akvārijā ASV nofilmēti elpu aizraujoši kadri no zemūdens dzīves.

Klusā okeāna akvārijā Kalifornijas pilsētā Longbīčā, ASV, kāds jūras lauva iemūžinājis aizraujošus kadrus. Brīvprātīgais akvārija darbinieks Hjū Riono ikdienā palīdz jūras dzīvniekiem, turklāt pats dokumentē savas ikdienas gaitas un piedzīvojumus.

Riono izveidojis pašiņmietu, kam galā piestiprināta "GoPro" kamera, un savu veidojumu izmēģinājis ar jūras lauvu Mailo.

Jūras iemītnieks īpaši izveidoto mietu ar kameru satvēris zobos un nopeldējis nelielu apli pa peldbaseinu. Dzīvnieka acis visu peldēšanas laiku bijušas atvērtas.

Nedaudz papeldējis, Mailo uzniris pie brīvprātīgā Riono un atdevis pašiņmietu.

Rakstot par to, kāpēc vispār izdomājis ko tādu uztaisīt un nofilmēt, Riono savā blogā stāsta: "Es domāju, ka būtu interesanti redzēt jūras lauvas peldēšanu no dzīvnieka skatu punkta, līdzīgi kā sērfotāji un citi sportisti filmē sevi, lai radītu klātbūtnes efektu."

"Manuprāt, pašiņmiets labi nostrādāja," priecājas Riono.

Turklāt jūras lauva Mailo nav pirmais akvārija dzīvnieks, kurš ticis pie pašiņmieta. Viens no akvārija ūdriem jau labu laiciņu pirms Mailo paguvis nofotografēties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!