Galvenais ir process, ne rezultāts! Tā gribas teikt, noskatoties amizantu video ar baltu kaķi galvenajā lomā. Runcis sparīgi mēģina noķert logu tīrītāju, lai gan tas, protams, neizdodas.

Nav noslēpums, ka kaķīšiem patīk kustīgi objekti. Tiklīdz mīluļa acu priekšā tiek pavicināta kāda nūjiņa vai pamests kamoliņš, kaķis metīsies draiskulīgās spēlēs. Arī video redzamais baltais un pūkainais kaķītis, kurš apgūlies uz automašīnas paneļa, modri cenšas noķert logu tīrītāju, kas, protams, kustas ārpus automašīnas.

Informācija "ViralHog" video aprakstā liecina, ka tas uzņemts Iljeusas pilsētā Brazīlijā. "Es nofilmēju savu kaķi pa ceļam no pludmales. Viņam patīk spēlēties ar logu tīrītājiem," pastāstījis kaķa saimnieks.

Lai arī pārvietošanās automašīnā kaķiem, līdzīgi kā suņiem, var radīt satraukumu un pat izraisīt nelabumu, ar laiku dzīvnieki pie spēkrata pierod un tajā jūtas droši. Arī iepriekš esam vēstījuši, piemēram, par kaķenīti Roriju, kura uzmanību piesaistījusi ar gulēšanu uz paneļa un šķietamu sauļošanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!