Foto: Reuters/Scanpix
27 gadus vecais runcis Kordurojs, kurš tiek uzskatīts par pasaulē vecāko kaķi, jau teju divus mēnešus ir pazudis, ziņoja viņa saimniece, kura pieļauj - mīluļa vairs nav starp dzīvajiem.

"Svētdien, 9. oktobrī, desmitos vakarā Kordurojs izskrēja pa durvīm, kad mēs ieradāmies mājās. Kopš tā brīža neesam viņu redzējuši," Korduroja saimniece Ešlija Rīda Okura rakstīja kaķim veltītajā "Instagram" profilā.

A photo posted by Corduroy (@oldestlivingcat) on Aug 26, 2016 at 5:49pm PDT

"Mums nav viegli šo rakstīt, taču, visticamāk, Kordurojs jau dzīvo citā saulē. Mums viņš ļoti pietrūkst, un mēs joprojām ticam, ka kaķis atgriezīsies. Loģiskākais iznākums būtu tāds, ka Kordurojs neatgriezīsies," skumjās dalījusies Okura.

"Mēs novērtējam atbalstu un mīlestību, ko Kordurojs saņēmis. Viņš bija īpašs runcis. Mēs esam patiecīgi, ka kopā piedzīvojām 27 neaizmirstamus, īpašus gadus," rakstīts par kaķi.

A photo posted by Corduroy (@oldestlivingcat) on Aug 22, 2016 at 11:38am PDT

Okura bijusi vien septiņus gadus veca, kad Kordurojs ienācis viņas ģimenē. Kopš tā laika runcis un saimniece bijuši teju vai nešķirami.

Jau vēstījām, ka kaķis Kordurojs reģistrēts kā vecākais kaķis pasaulē un minēts Ginesa rekordu grāmatā. Kordurojs dzimis 1989. gada 1. augustā un ar saimniekiem dzīvojis Oregonā, ASV.

A photo posted by Corduroy (@oldestlivingcat) on Aug 26, 2015 at 6:00pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!