Foto: Kadrs no video
Ietiepīgs suns noteikti nav katra saimnieka sapnis. Taču par Zeva darbībām sajūsminās daudzi jo daudzi cilvēki visā pasaulē, vērojot amizantā suņa spītības izpausmes. Lūk, publicēts kārtējais pierādījums, kas raksturo ietiepīgo haskiju Zevu.

"Ietiepīgajam haskijam Zevam vajadzētu kandidēt uz Pasaulē dramatiskākā un ietiepīgākā haskija titulu!" tā video aprakstā norādījusi Sibīrijas haskija saimniece Lindsija Fleišmana. "Viņš reizēm var būt ļoti ietiepīgs un sarežģīts, bet tas ir jautri un viņa ietiepīgā daba ir salīdzinoši nekaitīga."

Tā kā video redzamā neklausīšana saimniecei varētu satraukt kādu skatītāju un likt aizdomāties par apkārtējo cilvēku drošību Zeva tuvumā, saimniece video aprakstā skaidrojusi, ka ietiepības un nepaklausības dēļ Zevs pa ielām pārvietojoties tikai pie pavadas. "Visdrīzāk viņš mūs ignorētu, ja mēs viņam lūgtu atgriezties," situāciju, kad Zevs neatrastos pie pavadas un izlemtu staigāt savā nodabā, ieskicējusi Fleišmana.

Kā redzams video, Zevs nav vienīgais mājdzīvnieks. Līdzās viņam mīt arī vācu aitu suns Keidens. Šķiet, šis mīlulis nav pārņēmis spītību no sava četrkājainā biedra un ir visai paklausīgs. Saimniece minējusi, ka Zeva dramatiskos brīžus Keidens pārciešot visai labi.

"Nav labāka piemēra par šo video, kas pierāda, cik paklausīgi var būt aitu suņi un cik ietiepīgi un neatkarīgi var būt haskiji. Zevam patīk iet ārā un pastaigāties, bet to viņš dara pēc sava prāta," teikusi saimniece Fleišmana.

Par haskija Zeva spītīgo "runāšanu pretī" saimniecei "MansDraugs" vēstīts jau iepriekš. Šeit var skatīt pašu populārāko video ar haskija Zeva dalību, tajā viņš redzams vannā. Savukārt šeit var lūkot, kā ietiepība atmaksājas. Bet divus miljonus skatījumu guvis video, kurā redzams, kā Zevs atsakās kāpt ārā no auto, un tas rodams šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!