Foto: Kadrs no video
Kamēr zemi klāj sniegs, noteikti vērts iziet ārā no siltā mājokļa un izbaudīt priekus baltumā. Aizej uz mežu, pastaigā pa takām, apstājies snigšanas laikā un pavēro, kā ap tevi dejo sniegpārsliņas. Ja vēl neesi guvis iedvesmu ziemas priekiem, turpinājumā vari aplūkot vairākus video, kuros četrkājaiņi nodevušies draiskulībām sniegā.

Suņuks neviltoti priecājas par sniegu

Patīkamu satraukumu pirms sniega baudīšanas piedzīvojis kāds suņuks Līdsā, Anglijā, nepacietīgi lēkājot pie durvīm un draiskulīgi skraidot, kad mīlulis beidzot palaists brīvsolī.

Lasīt vairāk

Milzu panda kārtīgi izvārtās sniegā

Tiklīdz zemi noklājusi balta sniega sega, tā gan ļaudīm, gan dzīvniekiem parādās vēlme to izbaudīt. Kamēr cilvēki var slēpot, snovot un citādi pavadīt laiku sniegā, dzīvniekiem atliek vien draiskulīgi pavārtīties pa balto brīnumu. Tā darījusi arī panda Toronto zoodārzā Kanādā.

Lasīt vairāk

Panda priecājas par sniegu un met kūleni

Daudzviet Latvijā jau manāma sniega sega, un arī pandiņas Ķīnā sākušas par balto brīnumu priecāties. Kā jau pandām tas pieņemts, var vērot arī fiziskās aktivitātes melnbalto zvēriņu izpildījumā.

Lasīt vairāk

Interneta hits: Suņu meitene pati dodas šļūkt no kalna

Tiklīdz zemi klāj sniega sega, tā daudzi aktīvākas atpūtas cienītāji dodas izbaudīt izpriecas kalnos. Tās nesmādē arī četrkājainie draugi, no kuriem īpaši viena suņu meitene aizvadītajās nedēļās piesaistījusi tūkstošiem cilvēku uzmanību.

Lasīt vairāk

Suns priecājas, pirmo reizi ieraugot sniegu

Ja ir kāds, kas ziemas priekus spēj izbaudīt teju vai par visiem 100 procentiem, tad tie noteikti ir četrkājainie draugi. Vai tā būtu lēkāšana pa sniega kupenām, vai tikai parasts skrējiens pa balto zemes segu, liela daļa suņu šī gadalaika priekšrocības prot izmantot lietderīgi.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!