Foto: VP/Facebook

Valsts policija (VP) ceturtdien, 11. aprīlī, ziņoja par bezvēsts prombūtnē esošo Raivi, par kuru viņa tuviniekiem ziņu nebija jau kopš 9. aprīļa. Vīrieša noģīmi VP publicēja arī sociālajos tīklos, un šis vēstījums gluži negaidīti sasniedza arī pašu pazudušo. Un vēl simtiem citu cilvēku, kurus amizantā situācija uzjautrinājusi.

"Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Jūrmalas iecirknis meklē bezvēsts prombūtnē esošo 1979. gadā dzimušo Raivi Grīnbergu, kurš šā gada 9. aprīlī devās uz Majoru dzelzceļa staciju, lai tālāk dotos uz Tukumu. Vīrieša atrašanās vieta līdz šim nav zināma. Pazīmes: augums 170 cm, apaļīgas miesasbūves, īsi tumši mati, nav labās rokas rādītājpirksta. Apģērbs: džinsa bikses, pelēki apavi, līdzi melna maza izmēra soma pāri plecam," – policija lūdza atsaukties ikvienu, kurš Raivja kungu redzējis, par to zvanot un ziņojot.

Taču ilgi nebija jāgaida. Apmēram 10 stundas pēc tam, kad VP izziņoja Raivja meklēšanu, vīrietis uzradās pats, turklāt uzreiz arī paskaidrojot, kur meklējams.

"Esmu pie citas sievietes," tiešu un nesatricināmu komentāru vietnē "Facebook" sniedza pats bezvēsts pazudušais. Ar VP Raivja meklēšanas ierakstu padalījušies jau teju 300 cilvēki, taču pats Raivis skaidro, ka ir sveiks un vesels. VP rekomendējusi viņam pašam par to paziņot iestādei.

Kā portālam "Delfi" piektdienas pēcpusdienā pavēstīja VP pārstāve Līga Dziļuma, Raivis Grīnbergs tik tiešām atsaucies paziņot par savu atrašanos un ir telefoniski sazinājies ar policiju. Vīrietis ir sveiks un vesels, apliecināja Dziļuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!