Foto: Publicitātes foto

22 gadus vecā sieviete, kas identificēta kā francūziete Oriana Natālija Lesne, atrasta mirusi pamestā Itālijas baznīcā. Tiek izplatītas versijas, ka viņa piedalījusies soctīkla 'TikTok’ spoku medību izaicinājumā un/vai ir izvēlējusies labprātīgi upurēties.

6. aprīlī kāds pārgājiena dalībnieks pamestā Itālijas baznīcā atrada jau trūdēt sākušu sievietes līķi, ziņo izdevums "CNN". Tērpusies legingos, džemperī un tumšā mētelī, blakus viņai mētājās pārtikas pirkumi un rozā zefīru iepakojums. Viņa bija mirusi jau pāris dienas, un autopsija liecina par dūrieniem kaklā un vēderā ar kempinga nazi, bez pretošanās pazīmēm. Ir arī liecības par šāvieniem kaklā un ķermenī, bet policija norāda, ka tie varētu būt veikti pēc nāves iestāšanās. Aostas ielejas ciemata La Salle izmeklētāji pieļauj teoriju, ka tā ir bijusi "slepkavība ar piekrišanu" upurēšanai.

Pāris stundas pirms nāves kāds liecinieks redzēja Lesni kopā ar vīrieti. Viņi abi bija tērpušies tumšās drēbēs, "kā vampīri". Lesne izskatījās kā "staigājošs līķis" – "skaista, bet novājējusi un bāla". Viņas pavadonis bija ar melnām matu cirtām un šķietami daudz jaunāks par Lesni, kā arī "nevardarbīga izskata".

Vīrietis, kuru aculiecinieks redzēja kopā ar Laisni, tika atrasts Francijā 10. aprīlī. Viņš ir 21 gadus vecs Ēģiptes imigrantu dēls Teima Sohaibs, kurš dzīvoja Francijas dienvidaustrumos Grenoblē. Viņu arestēja Lionā, Francijā saistībā ar aizdomām par minēto slepkavību.

Pati Lesne dzīvoja Saint-Priest, pilsētā netālu no Lionas. No turienes viņa devās uz La Salle Aostas ielejā, Itālijā, informējot ģimeni par plāniem atrast "spoku apsēstu māju". Policija norāda, ka viņas nāve varētu būt saistīta ar spoku medību sacensībām – izaicinājumu sociālajā tīklā "TikTok", kas ir ļoti populārs Francijas jauniešu vidū. Tomēr, kā "Business Insider" informē sociālā tīkla preses pārstāvis, "nav iesniegti pierādījumi, kas kaut kādā veidā saistītu traģisko nāvi ar "TikTok"", un nodēvējis šādu informāciju par "apmelošanu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!