Foto: Reuters/Scanpix

Augusta vidū par visai kurioza skandāla galveno varoni kļuva leģendārais franču aktieris Žerārs Depardjē (attēlā), kurš, nespējot sagaidīt iespēju aiziet uz tualeti, pačurāja Parīzes-Dublinas reisa lidmašīnas salonā, taču tagad aktieris šo incidentu pārvērtis par joku.

Kopā ar savu kolēģi Eduāru Baeru no Francijas dārgāko filmu sērijas Asterikss un Obelikss viņš uzņēmis nelielu filmiņu, kurā apspēlē bēdīgi slaveno čurāšanas incidentu.

Pēc paziņojuma par gatavību startam Depardjē Obeliksa tēlā savam kolēģim paziņo, ka ir ārkārtīgi izsalcis. Uz milzi neiedarbojas nekādi iebildumi no stjuartes puses, tāpēc galu galā viņš pielec no savas vietas, lai dotos remdēt izsalkumu. Aiz kadra skan ekipāžas pārstāvja balss, kas paziņo, ka reiss ir atcelts.

Patiesībā aktieris nemaz nenoliedz, ka ir piečurājis lidmašīnas salonu. Pēc incidenta viņš paziņoja, ka nožēlo notikušo, un savu uzvedību skaidroja ar veselības problēmām.

Kas attiecas uz franču fantastikas komēdiju franšīzi, tās nākamā daļa Astérix et Obélix: On Her Majesty's Secret Service uz kinoekrāniem iznāks nākamā gada 17. oktobrī, un bez galvenajiem varoņiem tajā filmējušies arī tādas franču kinozvaigznes kā Katrīna Denēva, Žans Rošfors, Denijs Būns un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!