Bijušais ASV prezidents Dvaits Deivids Eizenhauers (attēlā) trīs reizes slepeni ticies ar citplanētiešiem, šonedēļ paziņojis kāds no Pentagona konsultantiem.

Politiķis ar ārpuszemes civilizācijas pārstāvjiem ticies trīs reizes kādā Ņūmeksikas aviācijas bāzē. Eizenhauers un FIB amatpersonas tikšanās sarīkojušas, izsūtot "telepātiskus ziņojumus".

Trīsdesmit ceturtais Savienoto Valstu prezidents ticies ar citplanētiešiem nomaļajā Holomanas  aviācijas bāzē Ņūmeksikā 1954. gadā - tā apgalvo lektors un rakstnieks Timotijs Guds.

Baumas par virspavēlnieka un citu planētu iedzīvotāju sarunām īpaši aktīvi izskan pēdējos mēnešos. Bet kādreizējā ASV kongresa un Pentagona konsultanta Guda publiskie apgalvojumi ir pirmie, kas izskanējuši no tik prominenta akadēmiķa.

Runājot Frenka Skinnera BBC2 raidījumā Opinionated, Guds atklāja, ka valdības visā pasaulē jau desmitiem gadu regulāri kontaktējoties ar citplanētiešiem. "Citplanētieši ir stājušies gan formālos, gan neformālos kontaktos ar cilvēkiem visā pasaulē un no visiem sabiedrības slāņiem," viņš piebilda.

Vaicāts, kāpēc citplanētieši nedodas, piemēram, pie kāda tik svarīga vīra kā Baraks Obama, viņš sacīja: "Nu, es noteikti varu pastāstīt, ka 1954. gadā  prezidents Eizenhauers ar tiem tikās trīs reizes, organizēja tikšanās ar citplanētiešiem, kas notika zināmās aviācijas bāzēs, tostarp Holomana Gaisa spēku bāzē Ņūmeksikā daudzu cilvēku klātbūtnē."

Eizenhauers, kurš bija prezidents no 1953. gada līdz 1961. gadam, pazīstams ar ciešo ticību dzīvībai uz citām planētām. Kādreizējais pieczvaigžņotais ASV armijas ģenerālis, kurš komandēja sabiedroto spēkus Eiropā Otrā pasaules kara laikā, arī dedzīgi atbalstīja ASV kosmosa apguves programmu.

Viņš tikšanās ar kosmiskām dzīvības formām esot notikusi laikā, kad oficiāli viņš atpūties Palmspringsā, Kalifornijā, 1954. gadā. Pirmā tikšanās esot bijusi ar "nordiska" izskata citplanētiešiem, bet līgums galu galā noslēgts ar rasi, kura dēvēta par "pelēkajiem citplanētiešiem".

Guds piebilda: "Mēs zinām, ka līdz pat 90 procenti visu NLO ziņojumu var izskaidrot tradicionāli. Tomēr, manuprāt, miljoniem cilvēku visā pasaulē patiešām redzējuši īstos citplanētiešus."

Saskaņā ar Aizsardzības departamenta 2010. gadā publiskotiem dokumentiem, kas iepriekš bija slepeni, arī Vinstons Čērčils vēlējies paturēt slepenībā NLO novērojumu. NLO virs Anglijas krastiem novērojusi gaisa izlūkošanas lidmašīna, kas atgriezās no misijas Francijā vai Vācijā kara beigu posmā. Domājams, ka Čērčils ar Eizenhaueru apspriedis, kā rīkoties NLO novērojumu gadījumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!