Foto: DELFI

Piektdien, 25. maijā, Rīgas Radio studijā risinājās atraktīvs pasākums – tur konkursa Varošākais steika ēdājs ietvaros risinājās daiļā dzimuma pārstāvju cīņa par iekļūšanu finālā.

Latvijā pirmās steika ēšanas sacensības notiks piecās kārtās, bet piektdien konkursa trešajā kārtā spēkiem mērojās divas sievietes - viņu uzdevums bija notiesāt puskilogramu smagu gaļas gabalu, kuram piedevās bija porcija frī kartupeļu un salātu.

Lai gan nevienai no abām sacensību dalībniecēm brango maltīti pievarēt neizdevās, par uzvarētāju tika atzīta dāma, kura steika gabalu notiesāja ātrāk, nekā tas bija izdevies kungiem pirmajās divās sacensību kārtās - viņai tas prasīja nieka sešas minūtes.

To, vai šai ēdelīgajai sacensību dalībniecei ar šādu rezultātu būs izdevies iekļūt sacensību tālākajās kārtās, varēs uzzināt pēc nākamo divu atlašu rezultātiem.

Steika ēšanas sacensības Varošākais steika ēdājs rīko restorāni Tex-Mex, recepšu portāls Bon Appetit un Rīga Radio - finālā, kas notiks 8. jūnijā, dalībniekiem būs jāpievar kilogramu smags tīras liellopu gaļas filejas gabals.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!