Foto: Kadrs no video
Vairākumam cilvēku nepatīkamas sajūtas sagādā pēkšņs lifta bojājums, kad tas apstājas vai nodziest gaisma, bet šādā situācijā ieraudzīt spoku ir patiesi biedējoši, kā to apliecina Brazīlijas televīzijas jaunākais izjokošanas sižets.

Maza spokaina meitene ar lelli rokā parādās mirkli pēc tam, kad izdzisusi un atkal iedegusies gaisma liftā. Izjokošanas upuriem šķiet, ka lifts, uz kuru viņiem norādīts, ir kustībā, lai gan patiesībā tas stāv uz vietas.

Gaismai izdziestot, mazā meitene iekāpj liftā pa durtiņām, kuras tajā ieslodzītie tumsā neredz. Elektrībai atkal parādoties, viņi pēkšņi atrodas līdzās dīvainajam bērnam, kas izskatās kā populārās šausmu filmas Aplis (The Ring) varone.

Nostājoties blakus bālajai meitenei ar sajauktajiem matiem un savādo lelli rokās, vairākums liftā esošo cilvēku sāk šausmās kliegt, aizsedz seju, histēriski spiež trauksmes pogu vai citādi izrāda apjukumu un bailes.

Divas sievietes, kuras stāvējušas un skatījušās spogulī, ieraugot aiz muguras meiteni, ir tik pārbijušās, ka cieši apkampj viena otru, iespiežoties lifta stūrī. Kāds vīrietis šokēts aizklāj seju ar rokām un metas bēgt, kad atveras lifta durvis, bet mazā meitene skrien viņam pakaļ.

Neviens no izjokošanas upuriem tā arī nesaprot, ka notiekošais ir "teātris", jo gaisma nodziest atkal un meitenīte dodas atpakaļ pa slepenajām durvīm. Sižeta variācijā meitene vienkārši stāv un skaļi spiedz, izvilinot atbildes kliedzienu no izbiedētā cilvēka.

Televīzijas šovs ar tamlīdzīgu izjokošanu Brazīlijā kļuvis ļoti populārs, lai gan cilvēkiem ar veselības problēmām šādi jociņi varētu būt arī liktenīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!