Vindzoras pils teritorijā Berkšīrā šīs nedēļas sākumā policija aizturējusi meiteni, kas ir ļoti līdzīga hercogienei Keitai Midltonei – kamēr šī līdziniece tikai fotografējās un staigāja pa konkursiem, viss bija kārtībā, bet tagad briti jau sākuši paust satraukumu.

Kā vēsta tabloīds The Sun, 25 gadus meitenes vārds ir Gabriela Duglasa (attēlā), bet ko viņa darīja pie Vindzoras pils, pagaidām nav noskaidrots.

Zināms, ka brīdī, kad policisti Gabrielu aizturējuši, apkārt esošie tūristi pauduši neizpratni, jo domājuši, ka tā ir īstā hercogiene Katrīna, prinča Viljama sieva. Daži pat esot vēlējušies viņu aizstāvēt no "briesmīgajiem" policistiem.

Turklāt līdzību vēl vairāk pastiprināja fakts, ka Gabriela zem kleitas bija paslēpusi piekaramo grūtnieces vēderiņu un pastaigājās punktainajā kleitiņā, kādā hercogiene nesen bija redzētā publiskā pasākumā.

Tā kā arī Gabrielas āriene ļoti atgādina hercogienes Katrīnas vaibstus, viņa ar šo līdzību ļoti lepojas, Facebook profilā publisko fotogrāfijas ar "princi Viljamu" un "karalieni", kā arī piedalās dažādos līdzinieku konkursos un TV šovos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!