Foto: PantherMedia/Scanpix
Gaidot 1.septembri, t/c "Elkor" aicina visus uz Skolas preču gadatirgu, kas norisināsies 17. augustā no plkst. 12.00 līdz 17.00 "Elkor Plaza" universālveikalā, Brīvības gatvē 201, portālu "Delfi" informē t/c pārstāvji.

Tajā varēs ne tikai iegādāties skolai nepieciešamās preces ar īpašām atlaidēm, bet notiks arī koncerti, aizraujošas atrakcijas un sacensības ar uzvarētāju apbalvošanu, turklāt, visi atnākušie tiks cienāti ar bezmaksas saldējumu.

"Skolas preču gadatirgus mums kļuvis jau par ikgadēju tradīciju, tādēļ arī šogad vēlamies, lai ikviens mūsu plašajā un daudzveidīgajā preču klāstā atrastu sev vispiemērotākos skolas piederumus – sākot ar mugursomām un sporta tērpiem līdz pat dzēšgumijai.

Lai iepirkšanos padarītu jautrāku, esam sarūpējuši atraktīvas un neierastas aktivitātes visdažādākajām gaumēm un vecumiem. Jau no plkst. 12.00 mūsu viesus priecēs bērnu kolektīvu koncerti, notiks ķīmiķu, biologu un fiziķu šovs, Magnēta orientēšanās skolas džungļos, kā arī par tradīciju kļuvušais skolas somu mešanas čempionāts. Turklāt, lai skolas gaidīšanas svētkus padarītu vēl "garšīgākus", visi atnācēji tiks cienāti ar saldējumu," sola "Elkor" mārketinga direktors Ronalds Feldmanis.

Lai skolas laika sagaidīšanu padarītu vēl jautrāku, papildus jau minētajām atlaidēm un aktivitātēm, gadatirgus apmeklētāji varēs pārbaudīt savu fizisko sagatavotību "Aisic" laboratorijas testos, piepūšamajās atrakcijās, pedāļminamo mašīnu trasē, kā arī skrituļslidošanas un veloveiklības testa braucienos.

Tāpat ikviens varēs piedalīties konkursā "Pats sev stilists", apgleznot sejas un radoši izpausties dažādās darbnīcās un "LEGO" sacensībās. Meitenes varēs sev izveidot "Remington" jautrās bizītes, bet puiši - piedalīties "Playstation" auto sacīkstēs. "Elkor Plaza" viesosies arī zobu busiņš un Ziedot.lv darbinieki.

Visu sacensību grandiozā uzvarētāju apbalvošana norisināsies plkst.16.30. Pirmo vietu ieguvēji saņems godam nopelnītās "Elkor", kā arī "Magnēts" dāvanu kartes. Bet plkst. 15.00 tiks apbalvoti vasaras zīmējumu konkursa "Mans vasaras piedzīvojums" uzvarētāji.

"Elkor" aicina visus – gan mazus, gan lielus – neatlikt skolaspreču iegādi uz pēdējo brīdi, bet darīt to laicīgi, iegādājoties visu vienuviet un apvienojot izdevīgas atlaides ar jautrām atrakcijām, padarot gatavošanos skolai par neaizmirstamu un emocijām bagātu piedzīvojumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!