Foto: Privātais arhīvs
Virs kādas nelielas kūrortpilsētiņas Sidmutas Devonas grāfistē otrdien, 10. septembrī, plkst. 19:30 pēc vietējā laika debesīs parādījies "eņģelis" – neparastas formas mākonis.

Kādam vietējam iedzīvotājam Aienam Viljamsam "eņģeli" izdevies nofotografēt, un tagad tas tiek tiražēts medijos un sociālajos tīklos, krietni vien iepriecinot kristīgos ļaudis visā pasaulē.

"Es strādāju mājas bēniņos, kad nejauši paskatījos pa logu un ieraudzīju "eņģeli". Uzreiz paķēru fotoaparātu un paguvu uzņemt pāris kadrus, pirms mākonis bija izplūdis.

Mani pārsteidza figūras līdzība ar eņģeli - jo īpaši roku silueti un plīvojoši mati," vietējai presei stāstījis Viljamss.

Šis gan nebūt nav pirmais gadījums, kad debesīs redzēti mākoņeņģeļi. Piemēram, šī gada martā kāds amerikānis nofilmēja eņģeli virs Floridas, turklāt tas notika dažas stundas pirms jaunā pāvesta Franciska pirmās ierašanās Vatikānā.

Kāda no interneta lietotājām atrada šī mākoņa fotogrāfiju oriģinālus, nedaudz tos apstrādāja ar datoru un izveidoja filmiņu (skat. video), kurā demonstrē mākoņa līdzību ar "īstajiem" eņģeļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!