Aizvadītajā nedēļā par īstu interneta sensāciju kļuva videoklips, kurā spraiga sižeta filmu zvaigzne Žans Klods van Damme demonstrē pārgalvīgu triku, uztaisot špagatu uz braucošām Volvo automašīnām. Kā jau tas bija gaidāms, šim video tapusi arī parodija.

Volvo Trucks jaunākajā īsfilmā The Epic Splits aktieris, katru kāju balstīdams uz cita Volvo FM sānu spoguļa, mašīnām braucot atpakaļgaitā, izpilda savu leģendāro špagatu. Elpu aizraujošais video īsā laikā ieguvis vairāk nekā 43 miljonus skatījumu.

Uz to aši reaģējuši arī interneta asprāši, kuri izveidojuši līdzīgu īsfilmiņu. Tajā šo pašu triku mēģina izpildīt Holivudas aktieris Čenings Teitams, kurš pazīstams ar dalību tādās filmās kā Solis augšup (Step Up) un 21 Jums Street (Džampstrīta 21).

Parodija tapusi filmas Džampstrīta otrās daļas filmēšanas laukumā, un, kā vēsta videoklipa veidotāji, van Damme demonstrē Volvo unikālo stabilitāti, bet viņi nolēmuši ar Teitama palīdzību parādīt, cik stabili ir iepirkuma ratiņi, kuri tiek izmantoti jaunās filmas ietvaros.

Kā jau tas bija gaidāms, aktierim neizdevās uztaisīt šo nu jau leģendāro triku - videoklipā tiek palēninājumā rādīts, kā divi puiši stumj Čeningu, kurš stāv uz ratiņiem, bet, kad viņa kājas sāk paplesties špagatam, parādās kadrs, kurā aktieris sāpēs vāļājas pa zemi.

Līdzīgi kā oriģinālais videoklips, arī tā parodija īsā laikā iemantojusi visas pasaules vērību un pāris dienu laikā tas video krātuvē YouTube jau noskatīts vairāk nekā septiņus miljonus reižu.

Parodija par van Dammes triku


Oriģinālais video, kurā piedalās pats van Damme


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!