Nereti draudzīga iedzeršana beidzas ar pamatīgu kašķi un skandālu – līdzīgi atgadījies arī septembrī notikušajos alus svētkos Oktoberfest, kad kāda iereibusi dāma nokodusi svešiniekam lūpu.

Ikgadējie alus svētki šogad ilga sešpadsmit dienas - tie tika atklāti septembra beigās, bet noslēdzās oktobra sākumā -, un Bavārijas galvaspilsētā Minhenē pulcējās miestiņa mīļotāji no dažādiem kontinentiem.

Lai gan festivāls jau sen ir noslēdzies un ļaudis paģiras izgulējuši, tikai tagad ārzemju mediju ievērību izpelnījies kāds šokējošs video, kurā iemūžināts ķīviņš, kurš Oktoberfest laikā izcēlies starp vāciešu meiteni un kādu austrāliešu puisi.

Nav gan īsti skaidrs, kādēļ starp abiem izcēlās strīds, taču, kā var noprast pēc visa notiekošā, iemesls būs bijis gana "sāpīgs", jo daiļā dzimuma būtne bija tik iekarsusi, ka savam pretiniekam nokoda lūpu.

Kā jau visi kārtīgi kautiņi, arī šis sākās ar nelielu grūstīšanos un dūru vicināšanu, kuru izprovocēja meitene. Puisis centās no viņas sitieniem izvairīties, taču pēkšņi iereibusī dāma iekodās jaunekļa apakšlūpā un sāka ar zobiem to stiept.

Kā vēlāk noskaidrojās, viņai pat izdevās no puiša lūpas nokost veselu gabalu miesas un demonstratīvi to izspļaut. Tiesa, šis nedarbs nepalika nesodīts - viņu apcietināja, bet puisis tikmēr devās uz slimnīcu piešūt atpakaļ sev lūpu.

Vēl jo dīvaināku visu šo notikumu padara fakts, ka spēcīgā un bravūrīgā meitene bija tērpusies vāciešu meitenēm raksturīgajā kleitiņā ar korsetei līdzīgu ņieburu, bet šo sievišķīgo apģērba komplektu papildinājusi ar sarkaniem velna ragiem.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!