Foto: Privātais arhīvs

Neviltotu visas pasaules mīlestību un milzīgu atpazīstamību pēdējā laikā iemantojusi ežu meitenīte Dārsija, kuras saimnieks savam mājdzīvniekam izveidojis profilu foto vietnē Instagram, un neilgā laikā tas savācis krietnu fanu pulciņu.

Trīs gadus vecās ežu meitenes saimnieks ir japānis Šota Tsukamato, kurš katru dienu Instagarm foto blogā @darcytheflyinghedgehog publicē amizantus un dīvainus attēlus, kuros iemūžināts viņa mīlulis.

Instagram profilu Dārsijai puisis nolēmis izveidot, jo viņš vēlas radīt sirreālu un fantastisku stāstu, gluži kā pasaku grāmatu ar bildēm, kurās ezis iemūžināts dažādās neierastās situācijās tā, lai apskatot attēlus, rastos sajūta, ka šī radība ir iedomāts tēls.

Šajā Instagram foto blogā jau publicēti vairāk nekā 200 attēli, un tajos visos galvenā loma atvēlēta mazajai, plaukstas lieluma ežu meitenītei, kura fotogrāfijās pozē blakus, zem, uz un pie dažādām sadzīviskām lietām, uzskatāmi parādot savu miniatūro ķermeni.

Šobrīd Dārsijas Instagram blogam seko vairāki simti tūkstoši cilvēku. Šis ir viens no populārākajiem virtuālajiem dzīvnieku profiliem pasaulē, taču Tsukamato ir stingri nolēmis, ka viņš savu mīluli padarīs par slavenāko ezi uz šīs planētas.

Savukārt savu vārdu ežu meitenīte ieguvusi, pateicoties amerikāņu alternatīvās roka mūzikas grupas The Smashing Pumpkins basģitāristei Dārsijai Vreckai - Tsukamato ir liels šīs apvienības fans.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!