Beidzot cilvēkiem visā pasaulē sniegta iespēja pārliecināties, ka trakulības un jestras izdarības vecpuišu ballītēs nav tikai filmu radīts mīts – to apliecina kāds video, kurā iemūžinātas visai pikantas ainiņas.

Portālā LiveLeak.com par īstu sensāciju kļuvis amatiervideo ar nosaukumu Bachelor Party Cock Block, kurā vecpuišu ballītes dalībnieki izjoko savu draugu, izjaucot viņam mīlas priekus.

Kā vēsta video apraksts, vairāki amerikāņu puiši savam draugam sarīkoja vecpuišu ballīti pludmalē. Jautrība sita augstu vilni, un viens no kompānijas dalībniekiem nolēma karstajās smiltīs nedaudz padraiskoties ar meiteni.

Abi mīlnieki pavisam plikiņi uzsāka pikantas izdarības turpat ezera krastā, taču netālu esošie ballītes viesi, kuri šo skatu arī iemūžināja video, nolēma draiskuļus patraucēt.

Lai īstenotu savu plānu, puiši izšāva signālraķeti tieši tajā virzienā, kur maigojās pārītis, un tā eksplodēja virs abu mīlnieku galvām. Lieki teikt, ka romantika bija izbojāta, un abi bija pārbijušies līdz nāvei.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!