Mūsdienu tehnoloģijas iespējas ir jāizmanto pilnībā, tāpēc kāds Lielbritānijas iedzīvotājs Šons Koulzs bija nolēmis "eBay" izsoļu vietnē pārdot savu draudzeni, tomēr liels bija viņa pārsteigums, kad cilvēki patiešām sāka izdarīt likmes.

Šons stāsta, ka darījis to pa jokam, atzīmējot pāra kopā būšanas sesto jubileju. Tad viņam prātā ienākusi lieliska doma izsolē pārdot savu draudzeni Debiju Moranu (abi kopā attēlā).

Sludinājums izrādījies visai populārs, un drīz vien vairāki desmiti cilvēku pilnā nopietnībā sākuši vairāksolīšanu, par padzīvojušo sievieti gan nesolot vairāk kā 721 sterliņu mārciņu.

Drīz vien joks pārvērties par draudīgu situāciju, jo Šons ievērojis, ka sludinājumā norādījis to, ka atpakaļ saņemt preci vairs nevarēs.

Viņu glābis vien tas fakts, ka šajā izsoļu portālā cilvēkus pārdot ir aizliegts, tāpēc, ņemot vērā šo juridisko apstākli, Šonam bijušas tiesības savu preci no izsoles atsaukt.

Sludinājumā savu draudzeni Šons bija aprakstījis kā "vecenīti", kura pastāvīgi žēlojas par nespēju pildīt saimniecības darbus, bet fotogrāfiju izvēlējies tādu, kurā Debija redzama, legingos izgūlusies pie dīvāna, kam blakus izbērta atkritumu čupiņa.

Un tomēr interese par slinko "vecenīti" bijusi liela - naudu solījuši ne tikai britu, bet arī ārzemnieki.

"Pilnā nopietnībā varu apgalvot, ka es Debiju ne par kādu naudu nepārdotu," Šons vēlāk stāstīja ITV televīzijas sižetā.

Savukārt sieviete atzina, ka, neraugoties uz neizdevušos fotogrāfiju, nav ticējusi, ka draugs viņu grib pārdot. "Tas vienkārši bija joks, lai gan diezgan muļķīgs," teica Debija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!