Foto: Kadrs no video
Pēdējā laikā arvien populārāki kļūst dažāda veida sociālie eksperimenti, ko dažādas interešu grupas veic pilsētas ielās, provocējot cilvēku reakcijas uz dažādām ne gluži ikdienišķām situācijām un tās filmējot.

Kāda puiši kompānija - Jānis, Rihards, Ralfs un Kalvis - aizsākuši veselu sociālo eksperimentu video sēriju - viņi jau paguvuši noskaidrot, cik draudzīgi ir rīdzinieki, kā arī to, kā cilvēki reaģē, uz ielas ieraugot dolāra banknoti, bet tagad viņi pārbaudījuši meiteņu reakciju, saņemot ziedus no svešiniekiem.

Radošie puiši Valentīna dienā bija izgājuši Rīgas ielās un ar sarkanām rozēm sveica meitenes, no kurām lielāko daļu šis skaistais žests krietni samulsināja.

Tiesa, krietni vien mulsinošāka bija kāda cita pārsteiguma daļa - dažu daiļā dzimuma pārstāvju priekšā vien no puišiem sāka izģērbties, atkailinot torsu.

Jāatzīst arī kāda cita eksperimenta veidotāju komandas pārstāvja drosme - viņš bezbailīgi devās pie kāda uz soliņa sēdoša sava dzimuma vienaudža, piedāvājot viņam kļūt par savu Valentīnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!