Par vienu no iecienītākajām amerikāņu izklaidēm pēdējā laikā kļuvusi tverkošana jeb dibena kratīšana mūzikas ritmā, un pamazām šīs dejas neprāts pārņem arī citas valstis, uz kuru fona īpaši atzinīgus vārdus izpelnījušās Krievijas meitenes, kuru drebošie dupši apbūruši pasauli.

Internetā atrodams vesels lērums videoklipu, kuros ļaudis drebina savus dibena vaigus, un tverkošanas neprātā iesaistījušās arī vairākas slavenības, piemēram, popdziedātāja Mailija Sairusa, taču kādas krievu daiļavas tvirtais dupsītis kļuvis par interneta sensāciju.

Vairāki ārzemju mediji skaļi paziņojuši, ka zemeslodes izcilākā dibena kratītāja dzīvojot tieši Krievijā - lai gan līdz šim tika uzskatīts, ka melnādainajām sievietēm, kuras ir šī deju stila aizsācējas, tverkošana padodas vislabāk, amerikāņu izklaides portāli ir pārliecināti, ka šī īpašā būtne no Krievijas (attēlā) "izgriež pogas" visām pasaules pēcpušu tirinātājām.

Jau vēstīts, ka savulaik arī par vienu no, iespējams, labākajiem tverkošanas video tīmekļa lietotāji atzina Krievijas deju grupas Fraules priekšnesumu, kurā vairākas šīs zemes daiļavas kratīja dupsi uz nebēdu. Arī amerikāņu par pasaules labāko tverkotāju nule pasludinātā meitene dejo šīs grupas sastāvā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!