Arvien populārāks kļūst neparasts video aicinājums dāņu pāriem doties ceļojumā, lai tādejādi palīdzētu uzlabot nācijas dzimstības rādītājus. Klipā ar nosaukumu "Do it for Denmark!" skaidrots, kāpēc ceļošana paaugstina libido un kāpēc ceļojumu laikā vismaz pusei pāru ir vairāk seksa nekā ikdienā.

Aptaujā noskaidrots, ka 10 procenti visu Dānijas bērnu ir ieņemti, atrodoties ārzemēs. Tāpēc "Spies Travel" piedāvā bezmaksas brīvdienas tiem, kas būs ieņēmuši bērnu kādā no "ovulāciju atlaižu ceļojumiem", vēstī resurss "Daily Mail".

Neparastajā kampaņā tiek uzdots jautājums - "Vai sekss var glabāt Dānijas nākotni?". Dzimstības rādītāji Dānijā pēdējos gados ir tik niecīgi, ka ir pilnīgi skaidrs - šī nācija neglābjami noveco, bet valdība nav atradusi problēmai cienījamu risinājumu. Toties ceļojumu laikā pāriem esot par 47 % vairāk seksa nekā ikdienas apstākļos.

Tāpēc kampaņa "Do it for Denmark!" radusies kā alternatīva. Tiem pāriem, kas ieņems bērnu ceļojuma laikā un varēs šo faktu pierādīt, tiek solītas arī dažādas dāvanas un bērnu kopšanas preces bez maksas trīs gadu garumā. Vēlāk laimīgajiem pāriem tiek solīti arī izdevīgi ģimeņu ceļojumu piedāvājumi.

Klipā skatītāji tiek iepazīstināti ar Emmu - kaut arī jaunā sieviete dzimusi un uzaugusi Dānijā, "viņa ir uztaisīta Parīzē" - vecāku ceļojuma laikā kādas viesnīcas numuriņā. Tādejādi klipa skatītāji tiek aicināti izdarīt secinājumus un ķerties pie konkrētas rīcības savas dzimtenes Dānijas vārdā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!