Foto: Vida Press
ASV slavu iekaro ne tikai dziedātāji, aktieri un citi veiksmīgi dažādu jomu profesionāļi, bet arī cilvēki bez noteiktas nodarbošanās. Viena no tādām "slavenībām" ir Patrīcija Krentcila jeb Iedeguma mamma (Tan Mom).

Kundzīte slavu iekaroja pirms diviem gadiem, kad viņa tika sodīta par savas mazās meitiņas vešanu uz solāriju. Sieviete šo apsūdzību un savu atkarību no solārijiem un gozēšanās tajos pratusi izmantot savā labā un kopš tā laika kļuvusi ļoti populāra.

Tiesa, slavai ir arī ēnas puses - ne visiem dāma un viņas uzskati šķiet pieņemami, un kāda cita sieviete nolēmusi ar Iedeguma mammu cīnīties boksa ringā, tiesa, īpaši organizētā slavenību boksa mačā.

Šī drosminiece ir interneta zvaigzne Andžela Kotone, kura ārvalstu medijos tiek dēvēta par "MILF Mom" - šo slenga akronīmu pieklājīgi tulkojot latviešu valodā, Andželu varētu dēvēt par "Iekārojamo mammu".

Lai gan boksa mačs paredzēts tikai jūnijā, abas dāmas aizvadītās nedēļas nogalē beidzot sastapušās klātienē, un, kā liecina ārzemju preses informācija, abas viena otrai veltījušas ļoti neglaimojošus izteicienus un gandrīz saplūkušās, vēlāk "cīniņu" turpinot sociālajos tīklos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!